В Киеве жестоко избили ветерана 90-го батальона Игоря Панова и его жену (обновлено)

В ночь на 10 ноября в подъезде собственного дома в Киеве на лестнице между этажами был найден ветеран АТО, боец 90-го батальона Игорь Панов, позывной “Хан”, и его жена.

Об этом в фейсбуке сообщила волонтер Татьяна Грубенюк с позывным “Руденька”, пишет LB.ua.

В Киеве неизвестные напали на ветерана АТО "Хана" и его жену

“Найдены без сознания с проломленной головой … ОБА!!! Их доставили в 17 больницу. Срочно были проведены операции обоим. При трепанации черепа у Хана началось сильное кровотечение, была большая кровопотеря. Делали 16 переливаний, Оксане немного меньше. Оба находятся в коме и на аппаратах искусственной вентиляции”, – пишет волонтер.

Согласно сообщению, у Оксаны состояние стабильно тяжелое. У “Хана” – критическое.

“Общалась с полицией, что произошло никто не знает! Нашли их соседи. Никто не слышал ни ссор, ни криков или потасовки! Били чем-то очень тяжелым и с особой жестокостью”, – добавила Татьяна Руденька.

Также о случившемся сообщил экс-глава Луганской ОГА, замминистра по вопросам временно оккупированных территорий Георгий Тука.

***

Поліцейські Києва затримали підозрюваних у побитті подружжя

Внаслідок події чоловіка та жінку госпіталізували та прооперували. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство.

Інцидент трапився у під’їзді будинку на вулиці Академіка Кіпріанова. До поліції звернулися місцеві мешканці, які повідомили, що їх сусідів побили невідомі. Оперативний черговий негайно направив на адресу слідчо-оперативну групу районного управління поліції та лікарів.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці через декілька хвилин прибули на виклик:

«Ми встановили, що вчора ввечері між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли. Чоловіка та жінку госпіталізували і прооперували».

Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – молодики, 1989 та 1990 років народження. Вони надають покази слідчим.

«За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі»,- додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...