В Києві таксист пограбував іноземця

На столичній Оболоні поліцейські затримали таксиста за пограбування іноземця Водій побачив у пасажира чималу суму та вирішив пограбувати його. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції за допомогою звернувся іноземець, який повідомив, що його пограбували. На таксі він повертався додому з розважального закладу. По дорозі попросив водія зупинитися, щоби покурити, але щойно вийшов, як таксист втік. В автомобілі залишилася сумка потерпілого, в якій було 1100 доларів США, 200 тисяч гривень та ноутбук.

Працівники відділу кримінальної поліції відпрацювали камери відеоспостереження на місці події та встановили марку і маршрут автомобіля. Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце знаходження розшукуваного авто, а через деякий час біля нього затримали його власника. Зловмисником виявився 34-річний киянин, який зізнався у скоєному.

Чоловіку повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

You may also like...