В Костянтинівці під час сварки 17-річний син вдарив ножем свого батька, від чого той помер на місці

Під час сварки 17-річний місцевий житель вдарив ножем свого батька, від чого чоловік помер на місці. Зловмисник намагався відвести від себе підозри, проте зібрані на місці злочину речові докази вказали на його причетність до тяжкого злочину.

До поліції зателефонувала жителька Костянтинівки з повідомленням, що її неповнолітній син знайшов на подвір’ї тіло свого батька без ознак життя.

нож

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівники Костянтинівського відділення поліції. При огляді тіла загиблого експерти виявили ножове поранення у груди.

Юнак намагався відвести від себе підозри – давав неправдиві свідчення та стверджував, що не знає, хто вбив його 48-річного батька. Проте зібрана доказова база свідчила, що саме син позбавив чоловіка життя.

Поліцейські з’ясували, що напередодні він та потерпілий вживали алкогольні напої. Між ними виник конфлікт, під час якого хлопець вдарив батька ножем. Від отриманого поранення чоловік помер на місці. Після цього підліток виніс тіло на подвір’я і лише наступного дня подзвонив матері та повідомив про страшну «знахідку».

Знаряддя вбивства – ніж та інші речові докази вилучені.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Костянтинівське відділення поліції
Донецької області

You may also like...