В м. Кременчук під час одержання хабара викрито двох працівників батальйону патрульної поліції 

19.02.2019 за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та прокуратури Полтавської області працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Полтава під оперативним супроводженням Полтавського управління ДВБ НП України за сприяння керівництва ДПП НП України на отриманні неправомірної вигоди викрито двох працівників батальйону патрульної поліції в м. Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області.

Вказані особи вимагали та отримали неправомірну вигоду в розмірі 5 тис грн за непритягнення особи до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП.

Після отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 4 тис грн, правопорушників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжних заходів.

На даний час досудове розслідування триває, вживається комплекс необхідних слідчих та процесуальних дій з метою встановлення всіх фактичних обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...