В Мелітополі поліцейські затримали зловмисника, який перебував у розшуку

Оперативники після скоєння чергового злочину затримали раніше засудженого зловмисника. Фігурант скоїв серію крадіжок та грабежів на території Мелітополя.

13 листопада о 15:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області  з заявою про пограбування звернулась працівник амбулаторії 1996 року народження.

Невідомий чоловік зайшов до приміщення медичного закладу, розташованого по вулиці Інтеркультурній в Мелітополі, заволодів мобільним телефоном заявниці та втік з місця злочину.

Поліцейським жінка надали прикмети нападника. Співробітники кримінальної поліції під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу нападника, який крім цього, з 26 жовтня розшукувався за скоєння корисливих злочинів. Оперативники 14 листопада встановили місцезнаходження раніше засудженого за корисливі злочини мешканця Мелітополя 1988 року народження та затримали його.

Затриманий обґрунтовано підозрюється у скоєнні семи крадіжок та пограбувань на території Мелітополя. Його перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та області.

Наразі вирішується питання щодо обрання для підозрюваного запобіжного заходу.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

З початку року запорізькі поліцейські 280 особам повідомили про підозру у скоєнні грабежів.

Нагадаємо, що поліцейські у Комунарському районі Запоріжжя безпосередньо після скоєння злочину затримали підозрюваного у пограбуванні квартири.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...