В Одесі бомж розказав друзям, що має 1200 доларів. «Олігарха» було вбито та поховано в катакомбах

Справжня драма з елементами бойовика розгорнулася в одному з приватних будинків в Одесі. Там мешкав  44-річний чоловік,який доглядав за оселею, адже власник житлової площі переїхав за кордон.

У день трагедії в гості до чоловіка прийшли декілька знайомих – безхатченків. Звісно ж приходити в гості до друга без пляшки-некультурно, тож безхатьки захопили із собою декілька “пузирів”. Під час спільного вживання алкоголю один з товаришів почав вихвалятися, що має 1200 доларів США. Появу “олігарха” в своїй компанії чоловіки не стерпіли.

“Потерпілого побили, нанесли ушкодження кухонним ножем, після чого зачинили в підвальному приміщенні, а самі продовжили застілля.

Через деякий час підігріті оковитою приятелі повернулися до підвалу. Побачивши, що постраждалий намагається вийти, вони завдали йому ще кілька ножових ударів, після чого один зі спільників поставив крапку у знущаннях, розбивши голову чоловіка металевими ломом. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер.

На ранок, щоб приховати сліди злочину, тимчасовий «господар» будинку замотав тіло загиблого в поліетилен, скинув у дренажну яму у підземному ході, що веде до катакомб, і засипав будівельними відходами та камінням.

Пізніше скелетовані рештки тіла були знайдені працівниками Шевченківського відділення поліції спільно з тактичною групою поліції по роботі в підземних спорудах” – зазначили у прес-центрі Поліція Одеської області.

Загалом у вбивстві приймало участь три людини. Одного чоловіка- затримали. Інший встиг померти. Пошуки третьої особи тривають. За скоєне вбивцям загрожує до п’ятнадцяти років тюрми. // Вартові еспресо

You may also like...