В Одесі затримано іноземця, який жорстоко побив гантелею співмешканку

Під час сварки 41-річний зловмисник завдав своїй співмешканці удари в обличчя гантелею. Наразі його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

30-річну жінку було госпіталізовано з переломом кісток носа, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою. Попередньо, отримані  потерпілою тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Портофранківського відділення поліції встановили, що жінку побив  41-річний громадянин однієї з країн далекого сходу, який тривалий час з нею співмешкав. Зі слів одеситки, чоловік несподівано та без будь-якої причини почав агресивно поводитися, після чого схопив гантелю та став наносити удари їй в обличчя. Сам зловмисник  відмовився що-небудь пояснювати.

Зараз правопорушника затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

You may also like...