Водієві маршрутки, який в м. Боярка спричинив масштабну ДТП, повідомлено про підозру

Встановлено, що підозрюваний, 04 червня, керуючи маршрутним службовим автомобілем марки «Мercedes» проявив неуважність під час керування транспортним засобом, ігноруючи вимоги дорожнього знаку 2.1. «Дати дорогу» ПДР України, виїхав з другорядної дороги на головну дорогу та допустив зіткнення з автомобілем  марки «SKODA». У наслідок зіткнення автомобілі стали не керовані, допустили виїзд на смугу руху, де зіштовхнулися з іншим автобусом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, водії та пасажири вказаних транспортних засобів отримали різного ступеню тяжкості тілесні ушкодження, з якими були доставлені до лікарні.

Таким чином, у ході досудового розслідування встановлено достатньо доказів та підстав для повідомлення вказаному водієві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України , а саме в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому.

Разом з цим, прокуратурою Київської області підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...