Взято під варту розбійників, які при нападі у м. Гребінка заволоділи ₴200 тис., завдаючи потерпілій ударів розрядом електричного струму по голові 

Установлено, що  двоє раніше не судимих чоловіків наприкінці травня поточного року вирішили здійснити розбійний напад на помешкання місцевих жителів в м. Гребінка.

Скориставшись відчиненими дверима зловмисники проникли до будинку, господаря  на той час вдома не було, тож чоловіки зв’язали його дружину. У подальшому, нападники, погрожуючи жінці фізичною розправою, почали наносити електрошокером удари розрядом електричного струму в область голови та шиї і таким чином змусили потерпілу сказати код від сейфу, який знаходився у будинку.

Дізнавшись код зловмисники викрали із сейфу грошові кошти в сумі близько 200 тисяч гривень, талони на пальне, а також мобільний телефон потерпілої.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців вже через чотири дні після нападу чоловіків затримано.

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваних взято під варту.

Досудове розслідування триває, чоловікам загрожує позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Полтавської області

You may also like...