За фактом опору працівнику поліції у столиці розпочато кримінальне провадження

Інцидент трапився вночі у центрі столиці. Правопорушника затримали та доставили до відділу поліції для надання пояснень.

Близько 03:30 ночі до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на Майдані Незалежності між компанією молодиків виник конфлікт.

Нет описания фото.Оперативний черговий направив за адресою слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку. Піший патруль, який був неподалік, оперативно зреагував на повідомлення. Однак під час затримання правопорушник здійснив опір працівнику поліції та намагався завдати йому декілька ударів.

20-річного уродженця Донецької області затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що молодик раніше судимий за скоєння грабежу.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу, члену громадського формування)  Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомили про підозру та на даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...