За напад на чоловіка поліцейські затримали у Києві двох розбійників

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисники побили місцевого мешканця та під погрозою ножа відібрали гаманець.

Подія трапилася у приміщенні кафе на території столичного Гідропарку. Під час вживання спиртних напоїв зловмисники помітили чоловіка, який розраховувався, та почали йому погрожувати ножем.

Як розповів начальник відділення Дніпровського управління поліції Петро Міровський, правопорушники побили відвідувача, а потім відібрали у нього гаманець із грошима:

«Упродовж десяти хвилин дільничний офіцер поліції, який ніс службу неподалік, спільно із патрульними затримав нападників. Це – місцеві мешканці, які раніше не мали проблем із законом».

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

You may also like...