За напад на працівницю суду чоловік відсидить у в’язниці 8 років

Ірпінським відділом Києво – Святошинської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво та подальше підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 31-річного чоловіка, який здійснив розбійний напад на працівника Ірпінського міського суду Київської області.

Встановлено, що 26 липня 2018 року, у вечірню пору доби, напроти парку «Дубки» по вул. Мінеральній в м. Ірпені Київської області на дівчину, яка поверталась додому, здійснив розбійний напад неодноразово судимий чоловік. Засуджений з метою заволодіти золотими прикрасами дівчини, яка виявилась працівницею районного суду, погрожуючи вбивством, зірвав з руки золотий ланцюжок.

Після цього зник з місця вчинення злочину.

За результатами судового розгляду Бородянським районним судом Київської області винесено вирок, яким 31-річного чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій) вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, яке є його особистою приватною власністю.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...