За підозрою в зґвалтуванні дівчини затримано 25-річного молодика

Сумською місцевою прокуратурою у понеділок, 19 серпня 2019 року, погоджено повідомлення про підозру 25-річному затриманому за підозрою в зґвалтуванні. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) КК України.

Співробітники поліції вручили вказаний процесуальний документ затриманому. Наразі він перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання.

Прокурор та слідчий готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Трагедія трапилася 18 серпня 2019 року в м. Суми. О 3.15 год неподалік від буд. №10 по пр-ту М.Лушпи зловмисник підійшов до незнайомої дівчини та відразу наніс їй удар в голову, закрив рота та повалив на землю. Погрожуючи фізичною розправою, наказав дівчині віддати йому всі цінні речі. Нападник забрав смартфон дівчини, після чого зґвалтував її.

«Потерпілій 24 роки. Про скоєний злочин в поліцію повідомив її брат. Правоохоронці через лічені години встановили особу нападника та затримали його. Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі», – розповіла керівник Сумської місцевої прокуратури Юлія Слабунова.

You may also like...