За вбивство дружини чоловік відправився за ґрати на сім років

Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури в суді доведено вину, чоловіка, який в ході побутового конфлікту зі своєю дружиною наніс їй тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до її смерті.

Так в листопаді 2018 року між громадянином О. та його дружиною відбулась сімейна сварка з приводу грошових коштів. У ході даної сварки засуджений не стримавшись наніс три удари кулаком по обличчю своєї дружини, заподіявши їй тілесні ушкодження у вигляді синців та саден на обличчі. Після чого залишив місце свого проживання.

В подальшому, вночі повернувшись додому він продовжуючи свої протиправні дії розбудив жінку та знову затіяв з нею сварку, яка супроводжувалася нанесенням ударів ногою в живіт від яких у останньої почалась внутрішня кровотеча від якої вона через декілька годин померла.

За результатами судового розгляду Богуславським районним судом чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого) та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...