Закарпатські поліцейські затримали 33-річну «леді», підозрювану в серії кишенькових крадіжок (фото)

Поліція оперативно відреагувала на повідомлення користувачів соцмереж, які стали жертвами кишенькових крадіжок. Мешканку Виноградова, яка неодноразово скоювала крадіжки в транспортних засобах, затримали. 33-річній жінці вже повідомлено про підозру у скоєнні ряду злочинів

Поліцейські Закарпаття провели ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на затримання підозрюваної в крадіжках.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Проведена робота була результатом реагування на звернення громадян, які постраждали від неправомірних дій жінки. 33-річна мешканка Хуста їздила у якості пасажирки в маршрутних таксі Ужгорода та Виноградова, викрадаючи з кишень гаманці з грошима. Про ці дії жінки користувачі соціальних мереж активно повідомляли на своїх особистих сторінках та в загальнодоступних групах:

Приклад 1

Приклад 2

Окрім того, в Ужгородському відділі поліції задокументовано три випадки кишенькових крадіжок. За двома фактами вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у скоєнні злочинів. За чотирма аналогічними злочинами, скоєними жінкою, відкриті кримінальні провадження у Виноградівському відділенні поліції.

Поліція звертається до всіх громадян, які стали свідками злочинів або жертвою неправомірних дій жінки, підозрюваної в кишенькових крадіжках, з проханням повідомляти про ці випадки на лінію «102» або до найближчого відділку поліції. Водночас дякуємо громадянам за інформування, допомогу та співпрацю.

Поліція Закарпатської області

You may also like...