Затримано підозрюваного у вбивстві киянки, яку знайшли зі зв’язаними руками

У ході першочергових слідчих дій встановлено особу чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Зловмисника затримали на Дарницькому залізничному вокзалі, де він останні кілька днів переховувався.

«Нам стало відомо, що близько місяця тому через соціальні мережі жінка познайомилася з мешканцем Дніпропетровської області, з яким згодом почала разом жити. Днями вони святкували її день народження, тож жінка взяла кілька вихідних.

Проте коли вона не вийшла на роботу, а її телефон перестав приймати дзвінки, до неї додому завітали колеги», – розповів начальник управління поліції.

Співмешканця потерпілої затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зізнався, що між ними відбулася бійка, під час якої жінка начебто кидалася на чоловіка з ножем, тож він зв’язав їй руки, але наміру вбивати не мав. Його покази ретельно перевіряються та будуть враховані під час вирішення остаточної правової кваліфікації події, яка буде прийнята після отримання висновків експертизи.

Поліція Києва

You may also like...