Завершено досудове розслідування стосовно членів злочинної «гральної» організації, яка діяла у Львові

Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів викрито та припинено незаконну діяльність злочинної організації, яка діяла у Львові та інших містах області.

Установлено, що група осіб упродовж 2017 року незаконно займалася гральним бізнесом, забезпечивши безперешкодну роботу низки незаконних закладів для гри в азартні ігри.

За результатами проведення комплексу слідчих дій у п’ятьох приміщеннях виявлено та вилучено близько ста системних блоків комп’ютерів, обладнаних флеш накопичувачами з встановленими на них спеціальним програмним забезпеченням он-лайн казино, інше обладнання для зайняття гральним бізнесом, злочинні прибутки та інші докази протиправної діяльності.

П’ятнадцять учасників угруповання підозрюються у зайнятті гральним бізнесом у складі злочинної організації та обрання відповідних запобіжних заходів.

Наразі досудове розслідування завершено, кримінальне провадження за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 КК України передано для розгляду по суті до Сихівського районного суду міста Львова.

Хід судового розгляду у кримінальному провадженні перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...