Злодійка «працювала» з дитиною. Не дайте себе ошукати!

Прикриваючись потребами дитини, зловмисниця тиснула на жалість заявника, щоб він впустив її до квартири. Зайшовши в середину, жінка, скористалась довірливістю господаря, поцупила у нього ноутбук.

Учора, близько 19-ї години, на вулиці Берлінського, до заявника підійшла невідома жінка з дитиною на руках та попросила про допомогу. Вона хотіла переповити свою дочку і просилась зайти до його ванної кімнати. Чоловік спочатку не хотів впускати всередину своєї домівки невідому йому людину, але почувши, що дитина починає плакати, розчулився та дозволив їм зайти.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Жінка швидко переповила дитину та, подякувавши чоловіку та його дружині, яка також була в квартирі, пішла у невідомому напрямку. Повернувшись до кімнати, господарі помітили відсутність свого ноутбука. Не розгубившись, вони відразу викликали поліцію та почали її наздоганяти.

Коли поліцейські прибули на місце події, то зустріли у дворі будинку заявника та жінку з дитиною на руках. Під час поверхневої перевірки у 26-річної містянки патрульні виявили ноутбук заявника. Пояснити звідки він у неї взявся вона так і не змогла, а тому була затримана.

Також, поліцейські встановили, що затримана вже неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин та надання правової кваліфікації дій затриманої.

Патрульна поліція Києва

You may also like...