Звідниця втягнула у зайняття проституцією найкращу подругу

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП викрили 22-річну звідницю, яка втягнула у зайняття проституцією свою найкращу 20-річну подругу, а також сама надавала послуги інтимного характеру.

Дівчата приїхали в Чорнобаївку з різних районів для пошуку нових клієнтів. Зустрічі з чоловіками проходили в орендованих квартирах та саунах.

Про це повідомляє ГУНП Херсонської області

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Херсонській області Олег Шанько, звідниця шукала клієнтів через групи у соціальних мережах. Обидві повії ніде не працювали і навіть не закінчили школи. Протиправну діяльність звідниці та її подруги оперативники задокументували в кімнаті готелю. Клієнт розрахувався з дівчатами за послуги, заплативши 2000 гривень.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво». Вирішується питання про притягнення фігурантки до відповідальності за втягнення в зайняття проституцією за ст.303 Кримінального кодексу України. // Вартові еспресо

You may also like...