Переваги кутових шаф-купе за думкою експертів

В останні роки особливу популярність отримали шафи-купе. Цей зручний і практичний виріб довів, що достойний використання завдяки стильному зовнішньому вигляду, раціональному використанню простору та комфортністю користування.

Придбати кутові шафи на замовлення   сьогодні можно через Інтернет, зазначають експерти меблевої студії «Ваніль».

Переваги

Перше, що треба зауважити, коли мова йде про кутові шафи-купе – це їх функціональність. Ці вироби найчастіше виробляються в простому, лаконічному стилі, який може гармонічно вписатися в дизайн будь-якої кімнати. В основному шафи-купе встановлюються у вітальню кімнату або прохожу, однак доволі часто буває, що люди ставлять цей предмет інтер’єра в спальню чи навіть на кухню, якщо дозволяє площа. В більшості випадках в шафах-купе зберігається верхній одяг, але багато сучасних моделей оснащується спеціальними секціями для спідньої та постільної білизни, взуття, та інших речей, які можуть використовуватись не щодня. При придбанні кутового шафа-купе ви отримаєте практичний виріб, який зможе замінити комору для ваших речей.

Як зрозуміло з назви, ці вироби встановлюються саме в кут кімнати. Подібна особливість дозволяє зекономити велику кількість вільного простору. Шафа-купе не заважає доступу до важливих зон та речей, які потрібно отримати за кілька секунд. Використання кута приміщення дозволяє виробу візуально не загружати приміщення, і в той самий час відповідати його дизайну.

Бувають випадки, коли кутові шафи-купе розташовуються не в куті, а посередині приміщення. Це робиться для того, щоб розділити приміщення с великою площею на кілька окремих зон. В подібній ситуації кутові шафи-купе виступають в ролі імпровізованої стіни. Але потрібно подбати, щоб цей виріб вам достатню висоту, щоб виглядати масивно та гарно.

Спеціалісти зі студій та фабрик розташовують секції так, щоб в них могла вміститись максимальна кількість різноманітних речей. Завдяки цьому ви зможете бути впевненими, що весь ваш одяг зможе зберігатись у вигідному положенні, що дозволить вам зберегти більше місця в інших меблях, які частіше використовуються для зберігання більш спеціалізованих речей.

Матеріали для кутових шаф-купе

Найчастіше при виробництві кутових шаф-купе використовують такі матеріали:

  • ДСП;
  • МДФ;
  • Масив натурального дерева;
  • Дзеркальна поверхня;
  • Металічні вставки.

You may also like...