На Київщині засуджено до 13 років позбавлення волі двох іноземців, які вчинили розбійний напад та жорстоко вбили потерпілого

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою у суді доведено вину обвинувачених та засуджено до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Установлено, що двоє іноземців, за попередньою змовою, з метою заволодіння майном потерпілого прибули до місця його проживання в одне із сіл Києво-Святошинського району, де під час вживання алкогольних напоїв, здійснили розбійний напад. У ході якого, власнику будинку завдали численні тілесні ушкодження ударами пляшкою по голові, ножем та кулаками по тілу, від яких останній помер.

Дії обвинувачених кваліфіковано за п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотиві за попередньою змовою групою осіб) КК України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

За клопотанням прокуратури чоловіки перебували під вартою.

За результатами судового розгляду, завдяки наполегливості прокуратури, двох іноземців визнано винними у вчиненні інкримінованих їм кримінальних правопорушень та засуджено до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім цього, судом задоволено цивільний позов потерпілої, згідно якого обвинувачені мають відшкодувати їй завдану моральну шкоду в розмірі майже 1 млн грн.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...