Соратник Януковича, який закликав до відокремлення Донбасу від України, зібрався керувати Києвом

Видатний у минулому член Партії регіонів, нардеп трьох скликань балотується до громадської ради при Київській міській адміністрації.

Про це у себе в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський.

Лук’янов

Він нагадав про те, що сьогодні в Українському домі о 10:00 мають відбутися вибори нового складу Громадської ради при КМДА на період 2019-2021. У заході бере участь і ГО «Коралі» на чолі з Лук’яновим.

«13 квітня 2014 року Лук’янов разом з натовпом козаків, гопників і російських« туристів »брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку. Тоді після заходу в Слов’янськ угруповання Гиркин подібні захоплення пройшли по всій області, і Харцизьк не став винятком », – написав Казанський.

У той день з захопленої будівлі зірвали українську символіку і вивісили символіку «ДНР». Саме під нею виступав Лук’янов на мітингу під прапорами сепаратистів, закликав до проведення референдуму щодо відділення Донбасу від України, стверджував, що застерігав української бійців від застосування сили.

Виявилося, пише журналіст, що Лук’янов живе не в Росії і не в Криму, а в Києві. У столиці, від якої закликав відділятися. Більш того хоче пролізти в Громадську раду при КМДА та таким чином брати участь в управлінні нею.

«Повиступали під прапорами ДНР, розпалив конфлікт, посварив співгромадян і втік з Донбасу. Нехай інші тепер мучаться і живуть в резервації. Дивовижно. Здавалося б, домоглася людина свого. Захистив Харцизьк від бандерівців, українізації, вишиванок і т.д. Так і їдь туди, насолоджуйся життям. Ти ж хотів русскій мір, так ось він. Але немає. Чомусь Лук’янов не хоче жити в «республіці» і працювати в «народної раді ДНР», а їде в Київ, до «хунті» і «фашистам», – резюмував журналіст. // zrada.today

You may also like...