Скеровано до суду обвинувачення відносно службовців, які розікрали ₴9 млн. на ремонті футбольних полів

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування кримінального провадження та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно осіб, причетних до розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Як повідомлялося, упродовж грудня 2017 року директор однієї з дитячих спортивних шкіл, розташованих у Дарницькому районі столиці, діючи у змові з директором підрядної організації та інженером технічного нагляду підписав акти приймання виконаних робіт з проведення капітального ремонту футбольних полів.

Однак, як з’ясувалось, значний обсяг робіт не був виконаний взагалі. Попри це усі роботи за актами приймання були повністю оплачені зі столичного бюджету. Розмір збитків складає понад 9 млн. гривень.

На сьогодні обвинувальний акт відносно вказаних осіб скеровано до Дарницького районного суду м. Києва для розгляду по суті.

За вчинене винним особам загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...