Чотири причини замовити довідку про несудимість у сервісному центрі МВС

Минув рік, з моменту коли сервісні центри МВС почали видавати довідки про відсутність судимостей – ця послуга набула значної популярності.

Статистика говорить сама за себе: протягом 2018 року в Луганській області довідку отримали маже шість тисяч громадян, зазначають в МВС.

довідки про відсутність судимостей

Зазвичай довідку про несудимість замовляють для оформлення на роботу, виїзду за кордон, надання в органи соціального забезпечення тощо. Право на отримання з персонально-довідкового обліку відомостей про себе особа набуває з моменту досягнення 14-річного віку.

4 причини замовити довідку саме у сервісному центрі МВС:

  1. Вартість

У сервісному центрі МВС довідку про відсутність судимості замовляти вигідно, адже це – абсолютно безкоштовно.

  1. Замовлення онлайн

Завдяки науково-технічному прогресу все більше послуг можна отримати не виходячи з дому, і ця послуга – не виняток, тож замовити довідку про несудимість можна буквально не встаючи з дивану!

Для цього слід зареєструватися за допомогою Електронного цифрового підпису та заповнити електронну форму. В результаті підготовки відомостей документ можна отримати особисто в обраному замовником сервісному центрі МВС або ж в електронному варіанті – довідка надійде на вказану у формі заповнення електронну адресу.

  1. Замовлення у будь-якому територіальному сервісному центрі МВС

Одним із ключових принципів роботи сучасних сервісних центрів МВС є екстериторіальність, тобто можливість отримати послугу там, де зручно, не залежно від місця реєстрації. Тож якщо доступу до мережі немає, замовити й отримати потрібний документ можна у найближчому сервісному центрі.

Під час особистого подання запиту потрібно лише заповнити заяву та надати адміністратору документ, що посвідчує особу.

You may also like...