На Луганщині поліцейські затримали «готельно-розважальну» сутенерку

Співробітники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчими Слідчого управління та бійцями КОРДу викрили та затримали 38-річну жінку, яка організувала надання сексуальних послуг в одному з готельно-розважальних комплексів м. Сєвєродонецьк.

Підозрювана затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Поліцейські встановили, що жінка залучила до секс-бізнесу знайомих дівчат, які опинилися у складних життєвих обставинах. Підозрювана регулярно підшукувала клієнтів для дівчат серед постояльців готельно-розважального комплексу в якому працювала адміністратором.

За надання клієнтам послуг сексуального характеру дівчини отримували винагороду від 1000 до 1500 гривень. Організаторка отримувала 20 відсотків прибутку від цієї суми.

В ході проведення санкціонованого обшуку поліцейські вилучили речові докази, що підтверджують протиправну діяльність жінки.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Луганської області

You may also like...