Поліція Київщини закликає водіїв бути обережними через погіршення погодних умов

Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху бути обережними, адже з 12 по 14 грудня, синоптики прогнозують сніг, місцями сильний, можливий туман, на дорогах ожеледиця.

Такі дорожні умови вимагають від водіїв і пішоходів підвищеної уваги до заходів власної безпеки і бездоганного дотримання Правил дорожнього руху.

Image result for хуртовини

Поліція  радимь водіям відмовитися від ризикованих маневрувань, ні в якому випадку не перевищувати швидкість та  дотримуватись безпечної дистанції, щоб завчасно зреагувати на ускладнення в процесі дорожнього руху та недопустити ДТП. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Подбати про власну безпеку потрібно і пішоходам. Ураховуючи ожеледь, рухайтеся по тротуарам з обережністю, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях. У темний час доби використовуйте світлоповертаючі елементи.

В поліції закликають громадян не бути байдужими один до одного. Якщо ви побачите, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, телефонуйте на лінію”102″ або аварійні служби.

You may also like...