Повідомлено про підозру двом зловмисникам, які на смерть забили чоловіка

За процесуального керівництва прокурорів Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури, двом злочинцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України.

Відтак, слідчим відділенням Пологівського відділу поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю села Воскресенка Пологівського району. Тіло чоловіка було виявлено 28.12.2018 року.

В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що до вчинення вказаного злочину причетні два місцевих мешканця, які 25.12.2018 року в ході розпиття алкогольних напоїв, на грунті неприязних відносин, наносили по черзі потерпілому численні удари по тілу, від яких останній і помер.

Ухвалою слідчого судді Пологівського районного суду, одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Натомість іншому підозрюваному слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На вказане рішення прокурором внесено апеляційну скаргу.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Прес-служба прокуратури Запорізької області

You may also like...