Верховна Рада не ресторан, а журналісти не офіціанти – Поярков про хамську поведінку «слуги» Тищенка

Відомий художник та ведучий “Прямого” Сергій Поярков вважає, що Верховна Рада – це не ресторан, і що журналісти – це не офіціанти, а депутати – це не клієнти, які завжди праві.

Таку думку він висловив в ток-шоу “Поярков News”.

“Нове обличчя “ЗеКоманди” Колю Тищенка я знаю вже 20 років. Він дуже відомий київський ресторатор. Він, до речі, якось не так давно розпитував мене у Верховній Раді, що тут, як і до чого. І зараз я відчуваю власну провину, що я забув пояснити моєму старому приятелю, що Верховна Рада – це не ресторан, і що журналісти – це не офіціанти, а депутати – це не клієнти, які завжди праві”, – наголосив Поярков.

“Коля, зараз дивись сюди. Даю установку. Згідно зі здоровим глуздом та українським законодавством, у Верховній Раді офіціант – це ти. Ти найнятий українським народом і працюєш на держслужбі. Офіціант – це ти. А журналістка – це клієнт. Коля, вчись обслуговувати клієнта чемно і ввічливо, не хамити з водичкою. Бо Віктор Федорович з пацанами вже дотринділися. Вони звільнені без вихідної виплати. Коля, “слуга” – це не тільки частина назви твоєї партії, а це посада всіх, хто сидить у залі, в тому числі твоя посада. Коля, “неуд” по обслуговуванню, по-перше.

От це питання – “Хто ви така”. Коля, уяви собі. Ти приходиш до себе в ресторан і тобі прибиральниця чи сантехнік каже: “А кто ты такой?” Скажи, будь ласка, перше твоє бажання – що хочеться йому зробити? Чесно кажучи, ти так само у мільйонів українців викликав таку саму реакцію. Коля, ти офіціант, веди себе чемно, особливо перед клієнтами. Не хами клієнтам. Коля, ти пішов в офіціанти. Ти повинен бути чистий, ввічливий і вчасно ходити на роботу”, – додав він.

Прямий

You may also like...