Заява Президента України Петра Порошенка

Петро Порошенко після оголошення екзит-полів,  сказав, що подзвонить своєму опоненту Володимиру Зеленському, щоб привітати його після оголошення результатів національного екзит-полу, за результатами якого Зеленський переміг Порошенка.

Про це він заявив 21 квітня після закриття виборчих дільниць.

Image may contain: 1 person, outdoor

Заява Президента України Петра Порошенка

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу Президента. Але я не йду з політики. Новий Президент матиме сильну опозицію, і країна від цього тільки виграє.

Особисто я і вся моя команда готові підставити плече новому Президенту в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до Євросоюзу та НАТО.

Вибори в Україні пройшли чесно, прозоро, у відповідності з європейськими стандартами. Із усіх народів колишнього Радянського Союзу, дорогі українці, ми єдині, де є реальне, а не паперове право, міняти владу тоді, коли ви вважаєте за потрібне.

Все буде добре. Україна буде великою успішною, європейською країною. Це спільне завдання влади і опозиції. А я молюся тільки про одне: «Боже, бережи Україну!».”

You may also like...