У Лисичанську виявили схрон одного з активних бойовиків російсько-окупаційних військ

Оперативно-розшукові підрозділи ДПСУ, що виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, продовжують здійснювати пошук і фіксацію фактичних даних про правопорушення в інтересах безпеки мирних громадян, суспільства та держави.

Особливе місце в цій діяльності займає розшук окремих осіб та груп, які причетні до діяльності керованих Російською Федерацією збройних формувань.

Так, сьогодні, спільна слідчо-оперативна група у складі співробітників оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ та працівників Лисичанського відділу Нацполіції України на підставі ухвали суду провела обшук за місцем попереднього проживання бойовика проросійського бандформування так званого «6 отдельного казачьего полка имени Платова», який є фігурантом кримінальної справи за вчинення злочину, передбаченого ст. 260 «Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань» та досі розшукуваного. В ході огляду підсобного приміщення, розміщеного на одному з приватних подвір’їв Лисичанська, правоохоронці виявили та вилучили 334 одиниці стрілецьких боєприпасів для автомата та снайперської гвинтівки, 3 бойові гранати та купу саморобних агітаційних листівок проросійських найманців.

Усі знайдені боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами російсько-окупаційних військ, вилучені представниками Нацполіції. Тривають невідкладні слідчі дії щодо з’ясування обставин правопорушення та встановлення кола всіх причетних осіб.

Рухаємось далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

You may also like...