Звернення Командування та особового складу операції Об’єднаних сил до Національної ради

Командування та особовий склад операції Об’єднаних сил звертається до членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення із закликом якомога швидше ухвалити рішення щодо продовження дозволу на мовлення єдиної військової радіостанції “Армія FM”, а також інших україномовних радіостанцій та телеканалів, що здійснюють мовлення на території Донецької та Луганської областей, а також Автономної республіки Крим.

Шостий рік поспіль частина українських територій перебуває під російською окупацією. Весь цей час на тимчасово непідконтрольних уряду України територіях ведеться масоване інформаційне зомбування українців за допомогою пропагандистських засобів РФ.

На данном изображении может находиться: текст

Україномовні телеканали та радіостанції в районі проведення ООС – один з дієвих засобів протистояння інформаційній зовнішній агресії, донесення до місцевих жителів, до українців на тимчасово окупованих територіях, правдивої та оперативної інформації. І в цей непростий час постає невирішеним питання щодо продовження дозволів на здійснення мовлення україномовних телеканалів і радіостанцій, які транслюються на території Донбасу та АР Крим.

Звертаємо вашу увагу, що через неприйняття вами рішень щодо продовження дозволів, 11 липня єдине військове радіо “Армія FM” втратить мовлення в Гірнику, Бахмутівці і на Чонгарі, а з 2 серпня припиниться трансляція в Маріуполі, Бахмуті, Волновасі, Слов’янську, Краматорську, Світлодарську і Попасній. Це, фактично, більша частина покриття “Армії FM” у районі проведення ООС.

Ми наголошуємо, що інформаційний чинник боротьби не менш важливий, ніж збройний. “Армія FM” – невід’ємна складова частина нашого інформаційного фронту у боротьбі за український Донбас, Луганщину, Крим!

Висловлюємо сподівання і переконанні, що під час наступного засідання члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ухвалять рішення та нададуть відповідні дозволи українським медіа. підтримають І “Армія FM” та решта українських мовників в районі проведення операції Об’єднаних сил продовжуватимуть наповнення ефіру у Донецькій та Луганській областях, а також АР Крим, якісним українським інформаційним продуктом!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

You may also like...