«Грошей немає, але ви тримайтеся»: будівельники Керченського моста записали відеозвернення до Путіна

Хвалений Керченський міст знову став приводом для скандалу, в цей раз мова йде про заборгованість країни-агресора перед будівельниками гучного об’єкта.

Про це передає replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода».

Так, глави відразу 15 компаній, які брали участь в будівництві Керченського моста, записали відеозвернення до господаря Кремля Путіна з проханням з’ясувати нарешті, чому вони вже протягом більше шести місяців не можуть отримати передбачені за контрактом гроші. Причому мова йде про немаленьких грошах – сума заборгованості становить близько півмільярда рублів. У своїх проблемах постраждалі звинувачують фірму «ДЕКО», яка є,  в свою чергу, субпідрядником компанії «СГМ-Міст» Аркадія Ротенберга.

За даними видання, з усіма своїми працівниками керівники субпідрядників «ДЕКО» розплатилися з особистих або взятих в кредит коштів. Однак тепер існування цих компаній виявилося під загрозою: виплачувати гроші за роботи на Кримському мосту ім перестали ще в липні минулого року. Причому не допомогли ні листи в прокуратуру, ні звернення до адміністрації президента Росії, пояснив Олексій Борецький, який є представником однієї з постраждалих компаній, ТОВ «Паритет». // zrada.today

You may also like...