Секс-модель задушила себе під час онлайн-трансляції на прохання глядача-збоченця

21-річна Хоуп Барден з Англії задушила себе на веб-камеру на прохання клієнта у 2018 році. Сестра Хоуп не погодилася з заявою поліцейських, що це був суїцид.

Про це повідомляє Daily Mail.

Поліція визначила смерть дівчини як самогубство. Однак сестра померлої, 23-річна Лілі Барден, змусила їх краще розслідувати справу.

Лілі розмовляла в той фатальний день зі своєю сестрою телефоном. Вона також додала, що Хоуп жила щасливим життям і не проявляла ознак депресії.

Лілі вирішила попередити людей про небезпеку, які можуть ховатися у світі онлайн-сексу. Вона пропонує ввести в законодавство онлайн-контракт, який інформує людину, яка наглядає за вебкам-моделями, що він може опинитися у в’язниці, якщо порушить межі дозволеного.

Офіцери виявили, що останнім, хто заплатив за подання від Хоуп, був чоловік на ім’я Джером Дангарі. Поліція прийшла в паб Дангара в Тінтагель і конфіскувала його телефон, виявивши в ньому “жахливі збочені зображення, які тільки можна собі уявити”.

Пізніше 45-річний Джером скоїв суїцид у в’язниці, після пред’явлення звинувачень в поширенні порнографії, що містить “зображення з задушенням, різаниною, тортурами, асфіксією і смертю”.

Дангара три місяці платив Хоуп приблизно 2300 фунтів стерлінгів за виконання збочених інструкцій: з’їсти свої фекалії, обв’язати себе шнурами від кабелю та інших. // zrada.today

You may also like...