Вкладчикам «Элита-Центр»: встречайте афериста Цыганка на свободе!

Сегодня аппеляционный суд будет рассматривать ходатайство адвокатов Игоря Цыганка – единственного задержанного афериста строительной «пирамиды» «Элита-Центр» – об освобождении его из-под стражи. По сведениям источников «УК», адвокаты этого «узника» СИЗО уже празднуют победу – у их клиента нашлись могущественные покровители. Вполне возможно, что после этого акта гуманизма И.Цыганок последут примеру своего подельника Волконского, скрывшегося с деньгами 1500 вкладчиков в неизвестном направлении. Между тем «Украине криминальной» стали известны подробности еще одной аферы в «исполнении» И.Цыганка, начало которой датируется… 1998 годом!

Информация о механизмах этой, также «строительной», аферы детально отражена в письме руководства ООО «БИК «ПСП.ЛТД», адресованном Николаю Катеринчуку, народному депутату Украины. Текст письма приводим полностью: изложенные в нем обстоятельства, факты и фамилии «героев» помогут понять обманутым вкладчикам «Элита-Центр», с кем и как им придется бороться за возвращение своих вкладов.

К этому остается добавить, что по сведениям источников «УК», выхода И.Цыганка на свободу добивается группа высокопоставленных товарищей, которым этот «прораб» строительных «пирамид» задолжал свыше $ 10 000 000. Товарищи искренне надеются, что оказавшись на свободе, Цыганок сотоварищи сумеет «отбить» эту сумму с процентами. Он сумеет – за счет очередных обманутых?

Народному депутату України

Катеринчуку М.Д.

Шановний Миколе Дмитровичу! Звертаємося до Вас на допомогу з приводу захисту наших прав і подоланню бездіяльності посадових осіб з метою подолання свавілля, що чинить керівництво ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр”. Починаючи з 1998 року, керівництво ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр” (директор Циганок І.Л.) намагається заволодіти власністю фізичних та юридичних осіб, формуючи судові позови проти законних власників житлових та нежитлових приміщень гуртожитку по вул. Тимошенка, 2-Л м. Києва.

10.02.1993 року між Державною академією легкої промисловості України (ДАЛПУ) та ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД.” (президент – Просвєтов Є.В.) був укладений Договір № 21А від 10.02.93р. про спільну діяльність з приводу будівництва гуртожитку по вул. Тимошенка 2-Л., який виконаний повністю, що підтверджується Актом про приймання будівлі гуртожитку в експлуатацію від 10.07.96р., виданий ДАЛПУ та ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД”.

03.07.1993 року між ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД.” та СП “ЮА “Міжнародна група” був укладений договір про спільну діяльність № 33, по закінченню фінансування будівництва гуртожитку. В результаті банкрутства АКБ “ІНКО“, кредитора СП “ЮА “Міжнародна група”, остання була вимушена вийти з проекту і поступитися своїми правами і обов’язками за раніше укладеними договорами компанії “Джамп“. Таким чином, правонаступником СП “ЮА “Міжнародна група” по даному договору стало ТОВ „Джамп” (засновник – Циганок І.Л., бухгалтер – Циганок, мати братів Циганків), яке уклало з ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД.” додаткову угоду № 33П про зміну і доповнення до договору № 33 від 03.07.1993 року. Діяльність компанії “Джамп“, як з’ясувалося пізніше, не відрізнялася чистотою в питаннях фінансування будівництва гуртожитку. Так, при фінансуванні будівництва на рахунки компанії поступали значні бюджетні кошти від Київського молодіжного центру праці, який на той час очолював рідний брат Циганка І.Л. – Циганок В.Л., підписувалися акти взаємозаліків і т.д. Після здачі будівлі в експлуатацію власниками двох житлових приміщень стали два заступники Міністра України з питань молоді та сім’ї, які активно сприяли діяльності братів Циганків.

В наступному, в результаті передачі прав та обов’язків по договору про спільну діяльність № 33 та додатковій угоді № 33П правонаступником ТОВ „Джамп” стало нині сумно відоме ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр”, яке повинно було поглинути минулі гріхи ТОВ „Джамп” та профінансувати закінчення будівництва будівлі гуртожитку. На жаль, ТОВ “ФБГ “Еліта – Центр” не виконала прийняті на себе зобов”язання по фінансуванню закінчення будівництва будівлі гуртожитку, тому ДАЛПУ і ТОВ “БІК “ПСП. ЛТД” були вимушені залучити до співробітництва нових співінвесторів.

Ціною колосальних зусиль керівництва компанії ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД” та залучення за узгодженням із замовником будівництва ДАЛПУ на завершення будівництва як партнера по пайовій участі ПО «ЗАЕС», (нині ДП НАЕК «Энергоатом»), будівля була введена в експлуатацію. Залучення ПО «ЗАЕС» було вимушеною мірою у зв’язку з недобросовісним виконанням прийнятих зобов’язань ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр”.

У липні 1996 року зазначена будівля була прийнята в експлуатацію з недоліками, які потребують усунення, на суму 160 000 карбованців (в цінах 1984 року).

В подальшому, 20.09.1996 р., на підставі Акту про приймання будівлі гуртожитку в експлуатацію від 10.07.96 р. та Договору № 21-А від 10.02.1993 р. про спільне будівництво між ДАЛПУ та ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД”, Київським міським бюро технічної інвентаризації зареєстровано за ДАЛПУ 4544 кв.м. та ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД.” – 8724,32 кв. м., у розмірах відповідних договірним зобов’язанням сторін. ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр” всіляко перешкоджала реєстрації державної і приватної власності, внаслідок чого замовникові будівництва ДАЛПУ і генеральному інвесторові ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД“, довелося в судовому порядку відстоювати права на володіння відповідними частинами будівлі. Крапку у виниклих спорах між ДАЛПУ і ТОВ “БІК „ПСП.ЛТД“, з одного боку, та ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“, з іншого боку, поставило рішення по справі 12/100 Господарського Апеляційного суду м. Києва від 27.02.02р., залишене без змін постановою Верховного суду України від 29.10.02 р. Це стало першим посяганням компанії ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ на чужу власність, при тому, що вкладники ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“, на вимоги ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“, отримали від генерального інвестора проекту ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД” частку власності, що належить їм, а саме: жилі приміщення №№ 20, 21, 22, 23,24, 25, 26, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 47, 50, 56, 58, місця загального користування, підвальні приміщення площею 302,41 кв.м. та 16/47 частини підземної автостоянки, в тому числі стояночні місця №№ 1, 2, 21-24, 30-39.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що, керівництвом ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ уже в цей період укладаються договори та отримуються кошти за одне й те ж саме приміщення, до речі неналежне товариству, у різних фізичних осіб, а саме: за приміщення № 45 – у Конєва А.К. (докази знаходяться в матеріалах справи № 2- 2662/04 Оболонського районного суду м. Києва) та у Скобнікової Е.О. (докази знаходяться у матеріалах справи № 2-3999/03 Оболонського районного суду м. Києва та в матеріалах справи № 2-2301/03 Печерського районного суду м. Києва). Тобто уже в цей час фактично випробовується та застосовується схема, за якою в подальшому постраждають 1500 киян.

ТОВ “БІК „ПСП.ЛТД“ після повного проведення розрахунків, в першу чергу, із замовником будівництва ДАЛПУ, із інвесторами ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ і ПО “ЗАЕС“, реалізувало частину тих, що належать йому на правах власності житлових і нежитлових приміщень фізичним особам. Перед продажем приміщень ТОВ „БІК “ПСП.ЛТД“ погодило з керівником ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ Циганком І.Л. номери приміщень згідно “шахматки“ розподілу приміщень, що продавалися. Проте керівництво ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ і підставні особи з числа засновників, пов’язаних з діяльністю групи компаній за участю Циганка І.Л., почали безпрецедентне судове переслідування компанії ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД“ та законних власників житлових і нежитлових приміщень. В результаті судової активності ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“, ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД“, інші фізичні і юридичні особи були вимушені відстоювати свої права в понад десяти судових справах. Остаточне розв“язання суперечок, як правило, закінчувалося у вищих судових інстанціях України і приймалися на користь ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД“ та їх покупців нерухомості. Тим не менш і сьогодні, по закінченню десяти років, ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ не дає спокою власникам приміщень, придумуючи нові і нові приводи для здирства їх майна. Це стало другою спробою ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ щодо посягань на чуже майно.

Третій етап посягань на чуже майно ТОВ “ФБГ “Еліта-Центр“ почала з моменту публічного розголосу скандалу по будівельній афері.

Після усунення недоліків, відображених в Додатку до Акту державного приймання будівлі гуртожитку на суму 160 000 карбованців (в цінах 1984 року) ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД.” 19.07.2001р. відчужило наступну частину належних йому приміщень фізичним та юридичним особам, уклавши відповідні договори купівлі-продажу, а саме:

– Житлове приміщення № 31 по вул. Тимошенка 2-Л в м. Києві – Стріжалковській Олені Михайлівні (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою);

– Житлове приміщення № 45 по вул. Тимошенка 2-Л в м. Києві – Журавель Світлані Миколаївні (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою);

– Житлове приміщення № 51 по вул. Тимошенка 2-Л в м. Києві – Абабкової Наталії Анатолієвні (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою);

– Житлове приміщення № 55 по вул. Тимошенка 2-Л в м. Києві – ТОВ „ІСМ Інтернешнл ЛТД” (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою);

– (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою);

– Житлове приміщення № 63 по вул. Тимошенка 2-Л в м. Києві – Просвєтову Сергію Вікторовичу (договір від 19.07.2001 р., посвідчений Одинадцятою київською державною нотаріальною конторою).

Через чотири роки володіння та експлуатації, власники вище зазначених приміщень продали їх новим власникам, а саме:

– житлове приміщення № 45 Журавель С.М. продала Савчуку В.М,

– житлове приміщення № 31 Стріжалковська О.М. продала Дубасу О.П. і Єзловецькому В.В.,

– житлове приміщення № 51 Абабкова Н. А. продала Черненко І.Є.

– житлове приміщення № 62 Просвєтов С. В.продав Іванченко Н.В.

– житлове приміщення № 63 Просвєтов С. В. продав Козлову О.О.

В 2005 р. ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„ незаконно, по закінченню строків позовної давності, звертається до Оболонського районного суду м. Києва з наміром визнати договори купівлі-продажу недійсними і забрати зазначені приміщення собі. 02.08.2005р. суддя Оболонського районного суду Тищук М.Ф. виносить безпрецендетне рішення на користь ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„. Апеляційний суд м. Києва відміняє дане рішення і повертає справу на новий розгляд в Оболонський районний суд м.Києва.

1 червня 2006 року, суддя знову ж таки Оболонського районного суду м.Києва, не зважаючи на вимоги зазначені в мотиваційній частині рішення Апеляційного суду м.Києва, який відмінив попереднє рішення та представлені теперішніми власниками приміщень неспростовні докази, до того ж визнає договори купівлі-продажу недійсними і знову визнає право власності за ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„ на зазначені приміщення, позбавляючи права власності власників приміщень. При цьому (!!!), в ухвалі, що винесена на додатковому засіданні, визнає ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД„ єдиним законним власником вище вказаних приміщень, а покупців приміщень, з якими ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД„ уклало договори купівлі-продажу від 19.07.2001 року – добросовісними покупцями (!!!). Тоді, яким чином, сьогоднішні власники приміщень, які придбали його у чесних покупців і законних власників, які у свою чергу придбали житлові приміщення у єдиного законного власника приміщень ТОВ „БІК „ПСП.ЛТД„ стали НЕДОБРОСОВІСНИМИ ПОКУПЦЯМИ і повинні передати свої приміщення ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„, яке ніколи не мало і не могло мати права власності на вказані приміщення? (!!!)

Звертаючи Вашу увагу на те, що дивовижні рішення Оболонського районного суду м. Києва, як і інші протизаконні дії посадових осіб, дивовижним чином співпадають в часі з кульмінацією грандіозного скандалу, пов“язаного з діяльністю ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„, його керівника Циганка І.Л., втечі співучасників злочинної будівельної піраміди, що украли у 1500 вкладників близько 80 000 000 долларів США.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що в 2003 році Печерський районний суд м. Києва уже розглядав цивільну справу за позовом Скобнікової Е.О. (засновника декількох комерційних структур, де співзасновником є Циганок І.Л.) і ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„ , де брали участь як відповідачі законні власники приміщень Журавель С.М., Стріжалковська О.М., Абабкова Н.А., Просвєтов С.В. та ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД”. У цій справі ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„ також намагалася визнати договори купівлі-продажу між ТОВ “БІК “ПСП.ЛТД” та Журавель С.М., Стріжалковською О.М., Абабковою Н.А., Просвєтовим С.В. недійсними і забрати зазначені приміщення собі. Але рішенням Печерського районного суду м. Києва від 13.11.2003р. в позові відмовлено і встановлено, що відповідачі Журавель С.М., Стріжалковська О.М., Абабкова Н.А., Просвєтов С.В. володіють спірними приміщеннями правомірно і договори купівлі-продажу укладені на законних підставах. Зазначене рішення залишене без змін ухвалою Апеляційного суду м. Києва від 30 квітня 2004р. Також законність цього рішення підтверджується постановою Верховного Суду України від 21.03.2005 р., яка оскарженню не підлягає.

Отже, якщо Журавель С.М., Стріжалковська О.М., Абабкова Н.А., Просвєтов С.В. є добросовісними, законними набувачами приміщень, то вони мали право відчужувати їх нам.

При розгляді справи в Оболонському районному суді м. Києва суддя чомусь взагалі не звертає увагу на цей факт, хоча рішення Печерського районного суду м. Києва від 13.11.2003р. нами надавалося. Представники відповідачів, законних власників приміщень, неодноразово звертали увагу суду на даний факт, так само як і на те, що просрочені строки позовної давності, які суддя Тищук М.Ф. поновив в залі суду, не маючи на те, як вимагає ЦПК України, ні заяви, ні клопотання. Хочемо звернути Вашу увагу на те, що, на скільки нам відомо, як результат багаторазових протиправних дій судді Тищука М.Ф. на нього готується подання до Верховної Ради України щодо звільнення з посади судді.

В результаті незаконних дій ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр”, підставних осіб, пов”язаних з Циганком І.Л., необ’єктивності та упередженості суду власники приміщень можуть залишитися без правомірно придбаних житлових приміщень.

Просимо Вас, як Народного депутата України, представника НСНУ, активного участника помаранчевої революції, що проголошувала ідеали справедливості та учасника Коаліції демократичних сил, що бореться з атавізмами попереднього злочинного режиму, втрутитися в ситуацію і посприяти швидкому та справедливому вирішенню спору та захисту наших прав.

Просимо Вас, як відомого юриста України, надати нам безпосередню юридичну допомогу в захисті наших прав власності в судових органах від посягань скандально відомих ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр”, його керівника Циганка І.Л. та його помічників. Звернутися до Генерального прокурора України, Голови Верховного суду України з питання захисту наших законних прав на володіння приміщеннями, а при необхідності і ініціювати створення Спеціальної слідчої групи Верховної ради України по розслідуванню злочинів ТОВ „ФБГ „Еліта-Центр„.

Необхідність вживання таких виняткових заходів, диктується тим, що за відомостями, що є у нас, на стороні ТОВ “ФБГ „Еліта-Центр„ і його керівництва виступають високопоставлені чиновники різних гілок влади, співробітники правоохоронних органів, що лобіюють інтереси ТОВ ФСГ „ФБГ „Еліта-Центр„ з метою повернення їм втрачених коштів, вкладених в будівельну піраміду.

3 липня 2006 року

Від ТОВ «БІК «ПСП.ЛТД» Просвєтов Є.В.



Представник власників приміщень, адвокат Солод Р.В.

В результате раздела 8724 м.кв. дольщики получили:

«Элита-Центр» получила жилые помещения №№ 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 47, 50, 56, 58, что составляет порядка 45 % жилых площадей, а также стояночные места на поземной стоянке: 1,2, 21-24, 30-39.

ПО «ЗАЭС» получила жилые помещения №№ 12-19 ( 8 помещений = 900 м.кв), ( 2 этажа), что соответствует условиям договора между ПСП.ЛТД и ПО «ЗАЭС», и стояночные места.

ПСП.ЛТД получила нежилые помещения №№1-5 (1 этаж),

жилые помещения №№ 28, 29, 37, 43, 44, 48, 52, 53, 57 (порядка 28% жилых помещений) и стояночные места. «Шахматка» распределения жилых и не жилых помещений была согласована с директором «Элита-Центр» Цыганком И.Л. письменно и не вызывало возражений.

Примечание:6 жилых помещений №№ 31, 45, 51, 55, 62, 63 (которые находятся в споре), которые не были распределены изначально, а были зарезервированы под устранение недоделок, на сумму 160 000 руб. в ценах 1984 года, в здании общежития, отраженных в Приложении к Акту приема здания в эксплуатацию. В течении 5 лет ПСП.ЛТД устранило отмеченные недоделки, имела право их реализовать. Что и было выполнено 19.07.2001 года. И подтверждено решение ВСУ.

Тем не менее, ООО ФСГ «Элита-Центр» 7 июля 1999 году подают в Арбитражный суд г. Киева иск против «ПСП.ЛТД» на 6000 м.кв. (из 8724м.кв.), уже получив в собственность 45% жилых площадей, и накладывает арест на все имущество ПСП.ЛТД. Компания «ПСП.ЛТД», в конечном итоге, отстаивают свои права в ВСУ, который отменяет все решения судов и направляет дело на новое рассмотрение. В результате судебное дело закрывается судом первой инстанции – из-за отсутствия предмета спора.

Кроме того, ООО ФСГ «Элита-Центр», подает судебный иск на отмену Акта ввода здания в эксплуатацию, что позволяло им претендовать на помещения ГАЛПУ. ГАЛПУ, ПСП.ЛТД и Гос.администрация Минского р-на г.Киеве совместными усилиями отстаивают Акт приемки здания в эксплуатацию с ВСУ. (Дело 12/100).

В настоящее время в судах рассматривается судебный иск ООО ФСГ «Элита-Центр» к ГАЛПУ с использованием подставных лиц. В случае победы «Элита-Центр», Академия останется без секции общежития.

Кроме того, ООО ФСГ «Элита-Центр» претендует на помещения ПО «ЗАЭС», и ПСП.ЛТД с ПО «ЗАЭС» приходится отстаивать права собственности станции в ВСУ. И сегодня «Элита-Центр» продолжает судебные преследования владельцев помещений, сотрудников «Энергоатом», проданных им ПО «ЗАЭС» и в лице приемника «Энергоатом». Восемь семей могут оказаться на улице.

Таким же образом, ООО ФСГ «Элита-Центр» пытаются завладеть помещениями №№ 31, 45, 51, 55, 62, 63, принадлежащие ране ПСП.ЛТД, которые были проданы 19.07.2001 года. Права собственности покупателей данных помещений были подтверждены решениями ВСУ, а недавно Решением (судья С.Буравлев)Оболонского суда г.Киева от 15.06.2006 года подтверждает правомерность продажи помещений компанией ПСП.ЛТД, а покупателей определяет как добросовестных. Тем удивительней, что в решении суда (тот же судья С.Буравлев) 01.06.2006 г. выносится Решение о том, что покупатели «второй руки», т.е. те, кто приобрел помещения у добросовестных покупателей, должны передать указанные помещения в собственность «Элита-Центр».

Оболонский суд г. Киева принял судебный иск от ООО ФСГ «Элита-Центр» после истечения сроков исковой давности в 3 месяца. И продлевал его, диктуя заявление о продлении срока представителю ООО ФСГ «Элита-Центр» (!) адвокату Лесе Трушковской прямо в ходе судебного заседания, которое уже началось. Судья – Н.Ф.Тищук.

Справка «УК»: Игорь Леонидович Цыганок родился 31 мая 1964 года. Уроженец Киева, украинец. Прописан в столице по адресу: ул. Большая Житомирская, д.6/11 кв.18. Паспорт: СН 251978 Ватутинским РУ ГУ МВС Украины в г. Киеве

20.08.1996г. Еще один паспорт: СО 082468, выдан Подольским РУ ГУ МВС Украины в г. Киеве 02.03.1999г.

Бизнес-структуры И.Л.Цыганка:

ООО «ДЖАМП»: дата регистрации компании 12.05.1996 г. (комментарий 1)

Юридический и фактический адрес: Кловский спуск, 9-2, пом.83.

Директор – Цыганок И.Л. Главный бухгалтер – Цыганок И.Л. Учредитель: Цыганок И.Л.

ООО Компания «ИНВЕСТ-ДЕКОР»: юрадрес – г. Киев ул. Кудряшова, 9. Директор – Цыганок Вадим Леонидович, главный бухгалтер – Шинелина Валентина Михайловна. Учредители: Цыганок Вадим Леонидович, Цыганок Игорь Леонидович, Колотыгина Лидия Петровна, Скобникова Елена Александровна (комментарий 2).

ФСРМС в г.Киеве «ЕВРОПЕЙСКИЙ КИЕВ»: юрадрес – г. Киев ул. Рокосовского, 2 пом.199. Директор – Пинчук Михаил Михайлович (комментарий 3). Главный бухгалтер – Пинчук Михаил Михайлович. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ЗАТ « СТРОИТЕЛЬНО-ИНЖИНИРИНГОВАЯ КОМПАНИЯ»,

ЗАО СИК «БИК»: юрадрес – г. Киев, Коминтерна, 20 – Г. Директор – Колотыгина Лидия Петровна, главный бухгалтер – Шинелина Валентина Михайловна. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ЗАТ «УКРАИНСКАЯ ПРОМЫШЛЕНО-ИНВЕСТИЦИОННАЯ КОРПОРАЦИЯ «ПРОМИНДУСТРИЯ» (комментарий 4): юрадрес – Киев, ул.Шелковичная, 39-1. Директор – Цыганок Игорь Леонидович, главный бухгалтер – Бурнашева Лариса Валентиновна. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ООО «Финансово-строительная компания» «Элита -Центр»: дата регистрации – 07.12.1994г. Юрадрес: Киев, ул. Большая Житомирская, 6-11, пом.18. Директор – Цыганок И.Л., главный бухгалтер – Шинелина Валентина Михайловна. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ООО «Автомобильная группа «Цитадель»: зарегистрирована 15.08.2005г.; юрадрес – Киев, ул. Коминтерна, 20 –Л-Т. Директор – Михайлов Валерий Евгеньевич, он же – главный бухгалтер. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ООО «Компания «Элита-Будсервис»: зарегистрирована 24.04.2005г. Юрадрес – Украина, ул. Багговутоская, 30, пом.1. Директор – Кочетков Андрей Борисович, он же – главный бухгалтер. Учредитель: Цыганок Игорь Леонидович.

ООО «АВТОХОЛДИНГ»: дата регистрации – 27.10.2005г., юрадрес – Киев, ул. Северная,3. Директор – Цубко Алексей Васильевич .

Комментарий 1: Старый «Джамп» учредителями уничтожен. Дата регистрации нового «Джамп-А» после даты ввода здания в эксплуатацию. См. Схему. На старый «Джамп» «сливались» все приписки и бюджетные деньги, после чего его правопреемником стало ООО ФСГ «Элита-Центр».

Комментарий 2: Колотыгина и Скобникова в судах выступают как истцы, у которых, якобы, есть контракты с «Элита-Центр». Контракты есть, но они липовые и подписаны задним числом. Они же фигурируют учредителями и у брата – близнеца Цыганка В.Л.

Комментарий 3: Пинчук Михаил Михайлович – родной племянник председателя арбитражного суда Пинчука. Его Цыганки втянули в дело давно: пообещали 2-х комнатную квартиру. Его задача уговаривать дядю при решении арбитражных дел – в пользу братьев Цыганков. Сам Михаил Михайлович Пинчук офицер в запасе. Был пресс-секретарем Национальной гвардии. После ее ликвидации сослуживцы разбрелись кто куда, а он оброс новыми связями, включая правоохранительные органы.

Комментарий 4: Это одна из скандальных фирм по «кидку» вкладчиков.

«УК»

You may also like...