Сумські поліцейські затримали крадія-гастролера

Перебуваючи проїздом в Тростянці, 34-річіний харків’янин обікрав квартиру місцевої жительки. Спокусився на гроші та золоті прикраси. Вжитими оперативними заходами сумські полісмени затримали зловмисника в його рідному місті, куди він повернувся після скоєння злочину.

До чергової частини Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої 37-річної жительки про те, що з її квартири зникли золоті вироби та гроші. Збиток заявниця оцінила в сім тисяч гривень.

Картинки по запросу задержание

«За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Аналіз отриманих даних та пошукових заходів привели оперативників до Харкова. З’ясувалося, що зловмиснику 34 роки, – коментує Юрій Безуглий, начальник Тростянецького відділення поліції. – Він вже мав судимості за скоєння розбійних нападів та пограбувань в Харкові. Чоловік зізнався, що в такий спосіб «заробляв» собі на життя. В Тростянці був проїздом і квартиру обрав випадково. Відчинив її за допомогою відмичок, звідки взяв гроші та золото. Коли повернувся додому, продав викрадене».

Сьогодні у відношенні затриманого розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Сумської області. За крадіжку, поєднану з проникненням в житло, підозрюваному загрожує шестирічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

You may also like...