52-річний житель Одеського району через ревнощі зарізав дружину

Зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За скоєне йому загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Про смерть 43-річної жінки поліцейських сповістили медики.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що потерпіла вдома разом із своїм чоловіком та їхнім спільним знайомим розпивали спиртні напої. Під час посиденьок чоловік приревнував дружину до товариша, його вигнав, а її побив кулаками та вдарив ножем у живіт. Вранці зловмисник відвіз потерпілу з речами до матері у сусіднє село. Жінка декілька днів терпіла біль у животі, але по медичну допомогу не зверталася, а коли стало зовсім зле, мати викликала їй «швидку». Жінку доправили до лікарні, де, на жаль, під час обстеження вона померла.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті потерпілої стали розлитий фібринозно-гнійний перетоніт, відкрита рана черевної стінки.

Поліцейські того ж дня затримали чоловіка померлої та вилучили з місця скоєного ним злочину низку речових доказів, які скерували на експертизу.

Начальник слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 2, підполковник поліції Сергій Шипіцин зазначив, що слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк до десяти років. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Біляївська окружна прокуратура.

Одеське районне управління поліції № 2

You may also like...