Пакистанец безнаказанно издевается над киевским пенсионером. Мэрия равнодушна?

Пакистанец безнаказанно издевается над киевским пенсионером. Мэрия равнодушна? 

Я, Плясецький Віталій Броніславович пенсіонер, ліквідатор аварії на ЧАС, потерпаю від протиправних дій керівництва ГБК «Юпітер» (Київ, проспект Науки, 119-б) та місцевого бізнесмена – власника СТО – Афкарі Ферейдун Аббас. Автогаражний кооператив забудовується величезними будинками, станціями технічного обслуговування та підприємницькими структурами (що заборонено законом). Права незахищених верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів), що мають там гаражі, зневажають. Чим незахищенійша людина – тим більшого свавілля над нею вчиняють: над гаражними боксами будують собі будинки, фактично руйнують гаражі з метою виселення їх власників; земля під забудови розподіляється невідомим людям, а верхнею межею цинізму стало забудова дороги.

Наприклад, на стінці мого гаражу був побудований величезний будинок (5 поверхів), в результаті чого мій гараж почав руйнуватись. Дорога до гаражів (міжрядний проїзд) теж була забудована будинком в 3 поверхи. Земельні ділянки роздаються за незрозумілою схемою (дві ділянки в свій час отримав громадянин Пакистану Афкарі Ферейдун Аббас – власник зазначеного СТО, в той час як громадяни України не мають навіть однієї ділянки). Подібна ситуація сталась з фактичної допомоги керівництва ГБК та деяких посадових осіб районної влади. Вже більше року відбуваються постійні судові засідання…

Крім того я постійно звертаюсь до органів влади з проханням допомогти. Всі представники органів, що здійснювали перевірки, одноголосно зазначають на протиправність дій керівництва ГБК та місцевих бізнесменів, проте результату не має. Натомість керівництво ГБК та Афкарі мені вже декілька разів погрожували розправою.

Прошу київську міську владу допомогти мені у відповідній ситуації.Я готовий в будь який час надати всі необхідні документи, фотографії тощо, та виїхати на місце, щоб показати на місці зазначені факти. Мої контактні телефони відомі редакції «Украины криминальной»

Віталій Плясецький, читач «УК»
 

You may also like...