Житомир: облаштування державного службовця загрожує життю мешканців цілого будинку (ФОТО)

Житомир: облаштування державного службовця загрожує життю мешканців цілого будинку

Мешканці будинку № 60 по вулиці Довженка, що у Житомирш, багаторазово зверталися з заявами до ТОВ КК «Коменерго», інспекції з благоустрію міста, інспекції архітектурно-будівельного контролю – заступника начальника Юзепольського Є.А., начальника обласної податкової інспекції, прокуратури Корольовського району м. Житомира – прокурора Гриценко С.М., мера міста Житомира Дебоя В.М., голови облдержадміністрації з проханням розібратися та допомогти мешканцям будинку та покласти край свавіллю чиновника, керівника податкової інспекції м. Житомира (державного службовця), власника квартири 38 по вул. Довженко, 60 у Житомирі Гірука В.В. Який, нічого не пояснюючи мешканцям будинку, облаштовує тимчасовий офіс з окремими виходами на дві сторони будинку та стоянкою для автомобілів на зеленій зоні. Роботи виконуються шз багатьма порушеннями як самої документації, так і встановлених термінів дозвільних документів, законності переведення житлової квартири в нежитлову (в комерційне приміщення).

Нашому будинку 39 років, він має тріщини на зовнішніх та внутрішніх стінах, а також і над квартирою самого Герука В.В. (фотографії додаються), і він може не витримати і зруйнуватися якщо будуть вибивати несучу стіну для облаштування окремих виходів.

1 2

3 4

5 6

7

Мешканці будинку проти такої реконструкції! Ми можемо лишитися без даху над головою, тому що комусь треба заробляти гроші, влаштувавши юридичну фірму. Хіба чинним законодавством дозволено держслужбовцю займатись підприємницькою діяльністю? Чи, може, він відкриє офіс на підставну особу?

Всі дозвільні документи (проектна документація, техумови, акти та дозволи) на облаштування тимчасового офісу оформлені на самого Гірука В.В., посадову особу – державного службовця.

Сергшй Петровський, читач «УК», Житомир

You may also like...