Кладбищенская мафия Кировограда: армян хоронят, вырыв из могил «пересічних»?

Кладбищенская мафия Кировограда: армян хоронят, вырыв из могил «пересічних»? МІНІСТРУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

З А Я В А

ШАНОВНИЙ ПАНЕ МІНІСТР ВНУТРІШНІХ СПРАВ!

Звертаюся до Вас, як до останньої інстанції, яка повинна захищати права громадян держави Україна – як живих, так і померлих. Заявляю про те, що в м.Кіровограді протягом останніх десятків років здійснюється незаконний продаж похованих мерців.

На території міста Кіровограда існує міська громадська організація об’єднання ритуальних підприємств м. Кіровограда (код: 34548264), яку очолює Гаврилов Олександр Миколайович. Гаврилов О.М., являючись головою зазначеної організації, обклав усіх підприємців, які надають ритуальні послуги в місті, даниною, і хто не платить побори, той через деякий час припиняє свою бізнес-діяльність. Раніше він обіймав посаду наглядача Далекосхідного кладовища. Де зловживаючи своїм положенням налагодив бізнес по незаконному перепродажу місць захоронень, де вже були здійснені поховання раніше.

Було відпрацьовано дві схеми перепродажу земельних ділянок з мерцями:

– відкопування діючої могили та переміщення гроба з мерцем на два «штики» нижче лінії поховання, та підготовка могили для нового – другого мерця (тобто двухтрунова могила);

– відкопування діючої могили та переміщення гроба з мерцем за межі могили, тобто перепоховання мерця в іншому місці (проще кажучи – викидання труни з мерцем на смітник).

Коли впливові багаті мешканці міста пропонували Гаврилову О.М. вирішити питання щодо отримання – для поховання своїх родичів – шикарного місця, то він пояснював, що його батько, який працював наглядачем на цьому кладовищі раніше, зарезервував місце в минулому саме для такого випадку…

Також Гаврилов О.М. за хабарі налагодив бізнес-відносини з вірменською діаспорою міста. Та почав ховати їхніх представників на раніше здійснених похованнях. Підтвердженням цих ганебних, неетичних фактів є офіційні документи, які підтверджують правдивість цієї інформації. Прикладом є офіційна довідка з міськвиконкому м.Кіровограда, яка підтверджує наявність двійних поховань.



Згідно довідки, одне з найкращих місць кладовища в кількості 10 могил, де попередньо були поховані люди, як правило – без родичів або незаможні громадяни міста, яких ховала держава за свій рахунок, незаконно передано Гавриловим О.М. вірменській діаспорі. На цьому місці побудовано величезний надгробний комплекс та поховано хлопчика вірмена – Оганесяна Едгарика. А де ж гроби з тілам людей, яких було поховано раніше?

Також ним налагоджена корупційна схема отримання хабарів: «Гаврилівське» похорон бюро – морг четвертої міської лікарні.

Зараз там працює молодий патологоанатом, який всілякими шляхами здійснює тяганину по видачі трупів до тих пір, поки громадяни, які забирають тіло померлого, не дадуть згоду отримати ритуальні послуги від Гаврилова О.М. Відповідно патологоанатом має від цього зиск від Гаврилова. Чому б обласному управлінню охорони здоров’я в області не перевірити діяльність такого собі бізнесмена-паталогоанатома?

До речі, слід відмітити, що під час надання ритуальних послуг Гаврилов О.М. нехтує правилами їх здійснення. Так ним постійно здійснюються поховання мерців без довідок про смерть, тобто не виключені поховання людей з ознаками насильницької смерті. До того ж Гаврилов О.М. без зазначених довідок відвозить тіла померлих на зберігання до моргу тієї ж 4-ї лікарні та обласної лікарні.

Гаврилов О.М. на даний час надає ритуальні послуги населенню, використовуючи найману силу без сплати відповідних податків та з видачею заробітної платні робочім в конвертах. Чому б податковій міліції не здійснити перевірку на предмет приховування прибутків?

Гаврилову О.М. у бізнесі ритуальних послуг допомагають сини; один з них, до речі, походив по кримінальній справі. Ці сини мають зв’язки з кримінальним світом та вже поховали не одного з безвісті зниклих громадян.При необхідності можу особисто показати місця незаконних поховань.

Ми вже неодноразово зверталися до правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування, але ніхто не вживає відповідних дій, ніхто не хоче зв’язуватися з самим Гавриловим О.М. та вірменською діаспорою.

Прошу припинити свавілля, яке чинить Гаврилов Олександр Миколайович!

Я, може, і мовчав би. Але його конкурентний тиск на усіх представників ритуального бізнесу, постійні погрози, побори та не реагування правоохоронних органів на наші звернення змушують звернутися за допомогою тільки до Вас.

На підставі викладеного прошу Вас здійснити наступне:

– провести ревізію на Далекосхідному кладовищі з метою виявлення двійних поховань та «викинутих» могил під час керування Гавриловим О.М.;

– провести тотальну перевірку роботи бюро ритуальних послуг Гаврилова Олександра Миколайовича, з метою встановити його причетності до двійних поховань, які він вчиняє в даний час;

– податковій міліції припинити використання неоподаткованої праці нелегально найманих працівників зазначеним бізнесменом;

– паталогоанатому лікарні № 4 м.Кіровограда заборонити надавати переваги в наданні ритуальних послуг з порушенням посадових інструкцій та чинного законодавства;

Взагалі цей незаконний бізнес потрібно припинити!

УСУНЬТЕ ВІД НАС ГАВРИЛОВА!

Котенко Володимир Васильович, директор товариства з обмеженою відповідальністю по наданню ритуальних послуг «Рітус»

You may also like...