Європейська столиця очима жителів Борщагівки. Результати роботи мера Леоніда Черновецького (фото)

«Киевскую власть нужно гнать поганой метлой» – так називається стаття Миколи Катеринчука, опублікована в вашому виданні. Він абсолютно правий. В підтвердження його слів ми висилаємо вам добірку фото, зроблених під час весняного благоустрою і після.

Наш мер розповідає про свої досягнення, як він трудився на благо киян. Це черговий піар… Нехай приїде до нас на Борщагівку, і в нього відкриються очі. Він побачить масу проблем, з якими  кожного дня мають справу жителі нашого мікрорайону. Адреса залишається незмінною: вулиці Жмеринська, 4, 6; Зодчих, 64, 66; булвар Ромена Ролана, 13-В, -Г; школа № 76; дитсадок навпроти Зодчих, 64.

             
У нас, мешканців Борщагівки, виникла ідея провести конкурс: «Як тебе полюбити, Києве мій?» Як  полюбити, це справді чарівне і разом з тим знівечене безгосподарністю наших безголових керівників місто? Це зовсім не той Київ, яким він був ще років 20-25 тому. Це справді було європейське місто. Ніхто не називав його європейською столицею, а люди жили в ньому щасливо: насолоджувались його парками, архітектурою, затишними двориками, островами, Дніпром. А тепер, зі слів нашого Президента, ми живемо в європейській столиці; але він дуже помиляється. З кожним роком і днем Київ втрачає свою самобутність, перетворюючись в якогось монстра, де жити стає все тяжче: знищуються історичні пам’ятки, парки, вирізаються дерева, забудовуються острови і береги Дніпра. Перелік  можна продовжити. А що робиться на окраїнах Києва?

Ми маємо неприємність проживати на Борщагівці. Що у нас  робиться на прибудинковій території – це просто жах! Публікація на цю тему, висвітлення цього питання в коридорах влади допомогли б жителям цього забутого Богом і  можновладцями району. Всі інстанції пройдено, в тому числі були і публікації в електронних ЗМІ. Та, як кажуть,“віз і нині там”. Смородом від спалювання смітників отруюють і дітей дитсадка, і учнів школи № 76, і мешканців прилеглих будинків. КП «РЕО-4» ( ЖЕК 805 ) сміття не вивозить місяцями, а все спалюється, як по графіку, 1-2 рази на тиждень, в залежності від кількості накопиченого. Сьогодні знову проводилось ритуальне спалювання…

Висилаємо фото-підтвердження наших слів. Вам буде з чого вибрати…

Дитсадок на фоні смітника. Уявляєте цей сморід?

borshagovka_01.jpg

Дітей на вулиці, практично, не буває. Ховаються від смороду в дитсадку.

 borshagovka_02.jpg

Оздоровлюйтесь, дітки! Дорослі дяді про вас подбають (з високої трибуни і на словах).

borshagovka_03.jpg

 

Димова завіса; шкода, що фото не може передавати запаху.

 

borshagovka_04.jpg

borshagovka_05.jpg

 

Фото прилеглих смітників (радіус 150-250метрів) місячної давнини. Ось такий благоустрій території проведено
на Борщагівці. Куди використали мільйони карбованців?
 

borshagovka_06.jpg

borshagovka_07.jpg

borshagovka_08.jpg

borshagovka_09.jpg

borshagovka_10.jpg


 

А за цією адресою знаходиться наш «улюблений» ЖЕК 805 (КП «РЕО-4»)
 

 

Анатолій Провотар, читач «УК», Київ

You may also like...