Секс-індустрію у Львові «дахує» міліція. Лист родичів путан, запроторених у СІЗО

Секс-індустрію у Львові «дахує» міліція. Лист родичів путан, запроторених у СІЗО

Четверг, 13 серпня 2009 року львівська міліція запамятає надовго.І знову скандал через тутешніх «нічних метеликів»! Ще не вщухли пристрасті із гучними заявами місцевих повій про побори від правоохоронців, та заяви глави МВС Ю.Луценка про солідарність із жрицями кохання в боротьбі із міліцейським хабарництвом,зажерливістю та сексом на дармовщинку, як путанам порушеною проти них відверто «зшитою» кримінальною справою, закрили рот ображені блакитомундирники. Родичі запроторених у СІЗО путан у своїх листах зверненнях до найвищих правопосадовців держави розповіли правду про те, хто у Львові дахує «секс індустрію». Отож:

 

Н.І..Карпачовій
Уповноваженому ВРУ з прав людини
вул.Інститутська, 21/8
01008 м.Київ

Генеральному прокурору України.
О.І. Медведьку.
Київ, вул..Різницька 13/15

Прокурору Львівської області
О.І. Баганцю
79000 м.Львів, пр.-кт Шевченка 17-19

Журналістам друкованих ЗМІ
та Інтернет видань.

 

ЗАЯВА

Наших рідних: Головіну Анастасію Анатоліївну, та Шнайдер Надію Василівну  обвинувачують в участі ОЗГ, що утримувало секс-бізнес у Львові. Порушено спр.

№ 141-2514 .  Однак, вони будучи онкохворими, не маючи змоги працевлаштуватися у такій ситуації, маючи малолітніх дітей, діяли під примусом  місцевих правоохоронців, які вимагали від них хабарі. Рядових міліціонерів, за хабарництво було  наприкінці лютого схоплено «на гарячому». Міністр МВС  Ю.Луценко  привселюдно задекларував із львівськими повіями солідарність. Однак, начальство «хабарників» уникнуло покарання й почало переслідувати  сміливих дівчат. Зараз, аби вони не розповіли правду  про високих лампасисто- великозіркових «дахувальників», чи то пак, «татусів» у  міліцейських погонах наших рідних попередньо добряче побивши під час досудового слідства, а згодом  у суді потуривши усі їхні права та вимоги Закону,  запроторили у СІЗО. Але й цього боягузливим міліціонерам, чуєте, пане Луценко, виявилося замало. Щоб облити наших рідних брудом, поставити їхні твердження про причетність міліції до торгівлі людьми під сумнів, упереджено налаштувати проти них суспільство,  керівництво СУ ГУ МВСУ у Львівській області, при підтримці   нач. ГУ МВСУ п. В. Пісного, чию тернопільську сеструсю зараз судять за шахрайство в особливо великих розмірах, і чия дочка у власному  львівському готелі «Наталі» створила віп-бордель,  надало дозвіл на широкий  витік інформації  в пресу під час досудового слідства у крим. справі     № 141-2514,  що дає шанс скритися від слідства «невстановленим особам», явно перешкоджає розслідуванню справи. Копію прес-релізів поширених  29 липня 2009 року  можна віднайти  у пресі та  на  підвідомчих сайтах МВС :http://www.milicia.lviv.ua   та http://www.mvs.gov.ua/mvs/control.

Аякже, загальноукраїнську ганьбу за підлеглих, місцевих міліцейський  генералітет якимось там повіям,  просто так не пробачив. 

       То, за що я  наші рідні сидять у  СІЗО?  Пане прокуроре Львівської області! Ми наголошуємо  на тому, що особисто із Вами  ні слідчий Ситник,  ні Мартинюк не погоджували подання про зміну жінкам запобіжного заходу. Її, теоретично начебто погодив хтось із Ваших заступників, однак прізвище того сміливця ні в залі суду, ні в постановах суду першої інстанції, ні в Ухвалах апеляційного суду не фігурує. Ми цілком розуміємо чому, адже це є прямим порушенням  п. 3 ст. 121 Конституції України.            Адже  відповідно до ч. 2 ст. 1652 КПК прокурор зобов’язаний перевірити законність та обґрунтованість подання.  Відтак,  суди не вправі виконувати функцію прокуратури і приймати подання до провадження без згоди прокурора.

Згідно з п. 4 постанови Пленуму  ВСУ від 25 квітня 2003 р. № 4 суди не повинні брати до провадження подання, ЯКЩО  вони не були погоджені з прокурором, або той із ними не погодився, або з подання не зрозуміло, який саме прокурор (його посада й прізвище) дав згоду.      Однак, слідчий Ситник, вочевидь, чхав на Конституцію, КПК, та Ваш авторитет, бо 9 липня 2009 р   «склепав» нашвидкуруч подання, а згодом за цією «липою»  апеляційний суд ухвалив  ( копію ухвал і  постанов надаємо),  матерів малолітніх дітей, онкохворих   Шнайдер, та Головіну утримувати під вартою. Бо, бачте, вони попри те, що  є при смерті, й  потребують постійного дорогого лікування та медичного нагляду ( у Головіної рак шийки матки 2-3 ст, а у  Шнайдер  рак серединного нерва передпліччя вона перенесла 13 операцій! ) можуть перешкоджати встановленню істини у справі, перебуваючи на волі.  Тим часом, хотілося б знати, чи  посадові особи  ГУ МВСУ своїми  наклепницькими публікаціям  у пресі, не перешкоджають?! 

      Та взагалі, чи існує ще у Львівській області правосуддя, коли  суд міру запобіжного заходу  Головіній змінив без  присутності адвоката, що у таких випадках, коли людину мають намір запроторити у СІЗО, є обов’язковим? Більше того,  суддя на процесі головував  зовсім не той, що підписав постанову про «взяття під варту». Але, кого турбують такі дрібниці, коли мова йде про порятунок  підмоченої раніше  хабарництвом репутації львівської міліції?

      Ніде в Україні підозрюваних не вкинули б у СІЗО без участі адвоката, погодження подання слідчого із прокурором, та за підписом нелегітимного судді.  Може міліція сподівається, що наші рідні помруть без ліків у СІЗО так нічого й не сказавши про те, хто ж у Львові  насправді «дахує» увесь секс-бізнес?   

       В  Постановах про обвинувачення  наших рідних слідчий нашвидкуруч продублював  абзаци, змінив  прізвища., ще  й  дописався до маразму, що: « Головіна будучи членом ОЗГ отримувала від клієнтів  по 250 грн, але  з метою особистого збагачення й наживи віддавала …Головіній лише 175 грн!»  А чого варті  його»перли» про утримання  будинків розпусти за адресами квартир, де є реальними  власниками міліціонери, яких навіть як свідків не має у справі ! Ну, чи не викличуть  у Вас  у сміх  ці жалюгідні припущення нікчемного слідчого, який за один лише місяць «зліпив» на замовлення  своїх колег цю «гучну» справу ?…

    Щодо суворої  реальності:

        Та не могли вони, розплющте очі, з 2005 по 2009 рік у цивілізованому європейському місті Львові самотужки, без «дахування» міліції вести широкий секс-бізнес! До чого тут громадянка Росії – хіба це не очевидно?!!!  Наші рідні й ми неодноразово заявляли слідчому Ситнику, що  «дахуванням», виготовленням документів, паспортів,  займалися група посадових  осіб УБОЗУ та УСБУ, називали конкретні прізвища та номери телефонів, але слідчий і чути про це не бажав.  Їм і досі один начальник із УБОЗу винен гроші за паспорти. До речі, помешкання  у Львові, що винаймалися на один день також належать міліціонерам. Хтось влаштовує там зустрічі  з негласними співробітниками, хтось  організовував там «суботники» для друзів. Але чого дивуватися, правоохоронці  накупивши дорогих авто, давно скупили у місті всю нерухомість. Та, чи попре молодий слідчий проти   своїх багатих шефів? Аби дівчата  не говорили те, чого не слід – він кулаками почав їх вчити, що й як казати. Анастасія  Головіна після допиту одного разу прийшла додому настільки побита, що два дні не могла підвестися.  Він і нас навчав що говорити, мовляв дахуванням займалися не теперішні, і колишні співробітники міліції Стельмах, і т.п.. але ми на ці покази не погодилися.  У затриманих  ні слідчий, ні його напарник не вилучили  мобільні телефони, адже на картках збереглася інформація про взаємозв’язок із міліцейськими покровителями, фото тощо. А навіщо це йому? Йому вигідно  написати в поданні що є група невстановлених осіб, посадити дівчат,  а реальних організаторів ОЗГ із УБОЗу  не встановлювати,   швиденько закрити справу та передати її до суду. На жаль, сіромаха помилився. Оскільки він вперто не бажав «встановити істину»,  ми передала ці мобільні з фото та  роздруківками як доказ, журналістам.

 Скандалу а-ля «Сільвіо Берлусконі  й повії» не гарантуємо, але до цих масштабів, повірте, проблема  сягне, надто вже білими нитками  цю справу зшито…

       Ми сподіваємося на Вашу об’єктивність, незаангажованість,   посадову гідність бажання віднайти й встановити правду . Віримо, що прагнення викорінити корупцію в  правоохоронних органах  Львівщини переможе  дрібну корпоративну солідарність, рятування «честі мундира» тощо.  

  Просимо Вас,  витребувати усю справу № 141-2514  для перевірки,  покарати винних, та скерувати припис на керівництво ГУ МВСУ щодо неприпустимості розголошення даних досудового слідства, чинення тиску на підозрюваних і свідків. 

 ВИМАГАЄМО : відкликання  нелегітимного псевдо прокурорського погодження  якогось   анонімного заступника з Львівської обл. прокуратури на зміну  запобіжного заходу, як незаконного. Негайно скасувати  ухвали суду щодо розміщення наших рідних у СІЗО.  

    –  Задовольнити заявлений відвід   слідчим   з особливо важливих справ ГУ МВСУ  ( С.Ситнику та А.Мартинюку)

    –   Скасувати постанову  про завершення  досудового слідства,  поновити слідство  та віднайти справжніх організаторів  секс-бізнесу.

    –     змінити  міру запобіжного заходу та звільнити із СІЗО наших рідних, аби вони особисто могли надати Вам відповідні докази для порушення кримінальної справи проти відомих працівників  правоохоронних органів.  

  Оскільки ми переймаюся за свою особисту безпеку, та безпеку наших рідних,  просимо Вас, вжити заходів щодо нашого захисту.

До заяви додаємо копії документів на ________ аркушах.

З глибокою повагою до Вас,

 Письмову відповідь просимо подати  за    адресами: вул.Кульпарківська,162 кв.53  79021 м.Львів :Шнайдер Тарасу Фадейовичу, а, у разі потреби додатково  за номером телефонів:  ( 8032) 292-21- 16, (8063) 7850406. 

Вул..Садовського б.3 ,кв.14 м. Львів  –  Ніколаєнко Анатолію Миколайовичу ( батькові Головіної Анастасії).

 

08.08. 2009 року                                           (Шнайдер Т.Ф.)

                                                                      (Ніколаєнко  А.М.)

You may also like...