Працівник подорожуючого зоопарку грабував самотніх і безпомічних жінок

У місті Макіївці, що на Донеччині, правоохоронці отримали від місцевої жительки тривожне повідомлення. Пізно ввечері на безлюдній вулиці до неї безцеремонно підійшов якийсь чоловік та ні з того, ні з сього став гамселити її кулаками, а потім безпардонно зірвав з плеча сумку, нахабно витягнув з неї мобільний телефон «SAMSUNG» і останніх 350 гривень, що залишилися з пенсії, після чого накивав п’ятами. 

Заступник начальника карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Іван Максимов негайно доручив досвідченим правоохоронцям Ельдару Юнусову і Роману Литвинову за свідченнями пограбованої макіївянки скласти фоторобот зухвалого грабіжника. Вже невдовзі міліціонери вийшли на слід зловмисника – ним виявився якийсь приїжджий 31-річний Михайло. З’ясувалося, що чоловік уже мав проблеми з законом. Останній раз він у подібний спосіб «наслідив» в місті Харцизьку, що на Донеччині та був оголошений Мар’їнським міськвідділом міліції у розшук. До Макіївки ж Михайло приїхав піж чужим іменем із подорожуючим зоопарком. Робота з тваринами, схоже, приносила йому невеликий заробіток, тому він вирішив увечері підробляти пограбуваннями самотніх і безпомічних жінок.

Як повідомили, в Макіївському міському управлінні ГУМВС України в Донецькій області, проти «гастролера» порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 (пограбування). Любителю гострих відчуттів «світить» щонайменше чотири роки «колючки».

Іван Кулеха, ДЗГ МВС України
 

You may also like...