До низки скоєних крадіжок зловмисник додав ще й напад на пенсіонерку заради інтиму

Недарма кажуть: «виправдання ґвалтівникам немає». Стати жертвою сексуального насильства – це велике горе, яке, крім можливих фізичних вад, залишає психологічну травму на все життя.

Днями до чергової частини Горохівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 86-річної Ганни Павлівни про те, що вночі невідомий намагався її згвалтувати. Мерзотника швидко знайшли та затримали.

Наругу над старенькою хотів здійснити 46-річний Богдан. Того дня чоловік добряче напився. Вночі, повертаючись додому, чомусь вирішив «завітати» до незнайомої йому оселі. Ввійшов до примішення, побачив у кімнаті на ліжку жінку, що спала. Задурманена горілкою голова прагнула інтиму за будь-яку ціну…

Заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Шинкарик розповідає, що наразі Богдана затримано. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом порушено кримінальну справу. Крім того, чоловік виявився причетним до скоєння низки крадіжок на території Горохівського району. Тож вірогідно, що термін покарання зловмиснику буде значно більшим.

Богдан раніше мав уже досвід відбування покарання. Десять років тому звільнився з місць позбавлення волі. Вісімнадцять літ поневірявся по тюрмах. А як бачимо – нічого путнього не навчився.

Нагадаємо, що санкція статті 152 «Зґвалтування» КК України доволі сувора – від 3 до 15 років позбавлення волі, залежно від тяжкості наслідків злочину.

 

Юлія Сіліч ВЗГ УМВС України у Волинській області

You may also like...