Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 07.10.2010 г.

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 6 880 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 454 (35,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 2 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 22 пограбування та 1 факт незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 11 осіб. У правопорушників вилучено два обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї, 1,2 кілограма вибухівки та 180 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 5 осіб, в яких вилучено 12,6 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 26 120 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 31 підозрювану особу.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 106 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 15 осіб загинуло та 113 – травмовано.

У місті Алчевськ Луганської області 2 жовтня на вулиці 44-річний місцевий житель під час сварки на ґрунті неприязних відносин пострілами з невстановленої зброї завдав дробових поранень двом місцевим жителям, віком 36 та 40 років. Потерпілих госпіталізовано. Вжитими заходами підозрюваного затримано.

У Каланчацькому районі Херсонської області в будинку 61-річного пенсіонера працівники міліції вилучили 800 грамів вибухівки.

У місті Ірпінь Київської області на вулиці працівники міліції затримали 34-річну місцеву жительку, у якої вилучили грам героїну.

У місті Сімферополь працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб газового господарства, котрі впродовж двох останніх років до актів перевірок обліку спожитого природного газу товариством з обмеженою відповідальністю вносили занижені показники, чим завдали збитки відкритому акціонерному товариству на суму 1,9 мільйона гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення) КК України.

На Житомирщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, котрі в минулому році надали до одного з управлінь райдержадміністрації неправдиву інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати обов’язкових платежів й незаконно отримали з державного бюджету дотації на розвиток хмелярства, чим завдали збитки державі на суму понад 161 тисячу гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення) КК України.

You may also like...