Прийшов з квітами, а пішов з кров’ю на руках

Майже три доби, не змикаючи очей, працівники Кам’янець-Подільського райвідділу міліції розшукували підозрюваного у вбивстві 29-річної жінки, доки не затримали його у одному з глухих сіл Вінницької області, де він переховувався у рідної сестри. 27-річний молодик, який раніше уже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та крадіжки і чотири роки провів за ґратами, з ревнощів зарізав свою кохану буквально на очах у її матері. Експерти згодом нарахували на тілі загиблої 11 ножових поранень. 

Цій трагічній події передувала любовна історія, у якій третій виявився зайвим і смертельно ображеним. Чоловік, який був родом з Вінниці, приїхав на Кам’янеччину працювати. Тут і познайомився з симпатичною дівчиною, яка трудилася на місцевій птахофермі. Молоді люди зустрічалися, а потім навіть деякий час мешкали разом, плануючи створити сім’ю. Але спільний побут призвів до того, що між співмешканцями почалися непорозуміння, які, врешті-решт, стали причиною розриву близьких стосунків. Трохи оговтавшись від невдалого роману, дівчина знову почала влаштовувати особисте життя. А от чоловік, як тільки не намагався, але ніяк не міг викинути кохану ані з серця, ані з думок. Ще більших душевних мук йому завдавали чутки про те, що начебто вона уже найшла йому кращу заміну. 

Так тривало кілька місяців, доки одного дня молодик не вирішив зробити кардинальний крок до примирення. Замовивши розкішний букет троянд, який у невеличкому селі було не так то й просто знайти, він подався до дівчини додому, аби перепросити її за усі непорозуміння та запропонувати відновити стосунки. Та коханої не виявилося вдома. За словами матері, її викликали на роботу. На робочому місці панянки теж не було. Колеги розповіли, що кілька хвилин тому її забрав кавалер на автомобілі.

Від почутого у душі молодика вмить все перевернулося і на зміну любові одразу прийшла лють. Не пам’ятаючи себе від злості та образи, він, неначе у тумані, забіг на свою орендовану квартиру і, схопивши замість квітів ніж, кинувся до будинку потерпілої. Залізши через вікно у кімнату жінки, ревнивець напав на неї. Бідолашна намагалася врятуватися, кликала на допомогу матір, яка ще поралася у літній кухні, але та, на жаль, уже не встигла заради власній дитині. Від отриманих ножових поранень молода жінка померла на місці події.

Зрозумівши, що накоїв, хлопець подався навтьоки. За його словами, він пішки, йдучи через поля й ліси, дістався до села у Вінницькій області, де мешкала його сестра. Там мав намір перечекати до кращих часів, сподіваючись, що його не знайдуть.

Наразі підозрюваний затриманий працівниками карного розшуку і перебуває під вартою. Відносно нього порушена кримінальна справа за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

 

You may also like...