На Полтавщині чоловік викрав металевий вагончик вартістю у 20 тисяч гривень

Днями, 4 листопада, до Зіньківського райвідділу міліції по телефону «102» звернувся сільський голова Першотравневої сільської ради із повідомленням про те, що 2 листопада цього року з свердловини № 8 одного ТОВ , що знаходиться поблизу села Першотравневе, викрадено металевий вагончик, вартістю у 20.000 гривень. 

Працівники міліції негайно прибули на місце події і розпочали оперативно – розшукові заходи.

Уже наступного дня працівниками карного розшуку було встановлено особу, яка вчинила крадіжку. Крадієм виявився 35-річний місцевий чоловік на ім’я Михайло, який ніде не працює.

Як пояснив затриманий, 2 листопада він, найнявши ще одну сторонню особу, приїхав до вище згаданої свердловини на тракторі. Скориставшись відсутністю охорони, чоловік спокійно відбуксирував металевий вагончик до господарства свого покійного батька в село Велику Пожарню, Зіньківського району. Саме там працівники міліції і виявили пропажу.

За фактом крадіжки вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України. Тепер чоловік може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років.

Старший інспектор Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області Л.Ю.Сліпуха

You may also like...