Предатель Родины майор Мельниченко предал и семью? Фото

Воистину, удел предателя: «шестерка» «кассетного скандала» хочет жениться на даме, намекающей в интервью на то, что у нее был роман… с половиной парламента. И еще совсем недавно «отжигала» со старым, но богатым дедушкой-иностранцем. Подробнее о родственных душах.

Як пише Таблоід, телеведуча Наталя Розинська любить шокувати: чи своїм зовнішнім видом, чи планами на майбутнє, чи подіями на любовному фронті.

Як стало відомо, білявка Розинська може вийти заміж за скандального майора Мельніченко. Останній заради Наташі нібито навіть розлучився з дружиною.

Щоправда, з Розинської інформацію витягти непросто. Коли у недільному ефірі «Світського життя» телеведуча Катерина Осадча запитала, чи є у неї роман з майором Мельниченком, блондинка відповіла: «Я скажу вам відверто… Він мені подобається! А що там буде далі, я вам розкажу далі».

 

Наташа щось має із половиною Верховної Ради?

На зауваження про те, що їхній роман – факт відомий, Розинська парирувала: «Не знаю, кому відомо… Я дійсно знаю цього чоловіка. Безперечно, він у мене викликає повагу…»

За словами Осадчої, вплутаний у скандал з плінками Мельниченко навіть з дружиною розлучився заради Розинської. «Я думаю, що це не перший і, можливо, не останній чоловік, який заради мене розлучився», – самовпевнено сказала білявка.

 

Тим часом на персональній сторінці Мельниченка наразі значиться, що майор одружений.

«З дружиною Лілею познайомився на заняттях бальними танцями у школі. Ліля, як і КВІРТУ (Київське вище інженерне радіотехнічне училище), одразу стала моєю мрією. Однак завоював її згоду на наш шлюб я також лише із третьої спроби», – цитуються на сайті слова Мельниченка.

Також там значиться: «Зараз у нас підростає донька Леся. Їй 10 років, вона має помаранчевий пояс по тхе-кван-до, дає концерти на піаніно. Вивчає теорію ймовірності й дуже хоче приїхати в Україну, щоб побачити найкрасивішу країну в світі».

 

Ще раніше (жовтень 2008-го року) любителька тусовок Наталя Розинська показала свого діда-френда, старшого за неї на 37 років.
Ще наприкінці жовтня білявка зізналася, що незабаром вийде заміж. Її обранцем став загадковий барон зі Стокгольма.

Ім‘я барона телеведучої – Свен Де Гір Кон Геральд. А на зимові канікули майбутні чоловік та дружина зібралися махнути в Ісландію, на гарячі джерела, а потім, можливо, і в Нью-Йорк.

Місцем для публічних пестощів закоханих став заклад Маргарити Січкар, облаштований у дусі й за принципом радянської комунальної кухні.

 

Ідилія: 27-річна Розинська пила з гранчаків, а потім годувала з ложечки свого 64-річного бойфренда, чи-то дід-френда.

 

 

«Хто такий ідеальний чоловік? Це маленькі вушка, гаманець і три дні до смерті»

Фото Дмитра Амідова, Таблоід

«УК»

You may also like...