Лікарі встановлюють причини смерті 9-річної дівчинки на Львівщині

Головне управління охорони здоров’я Львівської обласної держадміністрації надало інформацію щодо смерті дитини Анастасії К., 27.02.2001 р. н., мешканки м. Дрогобича. 

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради А. Шевкенича та головного лікаря Дрогобицької міської дитячої лікарні С. Власова, 5 грудня о 23.05 9-річна дівчинка поступила у реанімаційне відділення МДЛ м. Дрогобича у стані клінічної смерті. Незважаючи на проведені реанімаційні заходи,о 23.36 дитина померла. Про це ЗІКу повідомили у прес-службі ГУОЗ ЛОДА.

6 грудня у Львівському обласному патологоанатомічному бюро проведено секцію і розпочато патоморфологічне дослідження для остаточної верифікації діагнозу.

За фактом смерті дитини наказом ГУОЗ Львівської ОДА створено комісію за участю головних фахівців ГУОЗ ЛОДА для проведення службового розслідування і встановлення причини й обставин смерті дитини.

ГУОЗ Львівської ОДА висловлює щирі співчуття родині. Водночас медики просять у ЗМІ толерантності, а також утриматись від коментування причини смерті дитини до отримання остаточних висновків комісії ГУОЗ Львівської ОДА .

 

You may also like...