Криминальная хроника Украины на 21.12.2010

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 525 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 729 із них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – чотири вбивства, п’ять фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, п’ять розбійних нападів, 13 пограбувань та два факти незаконного заволодіння транспортними засобами. 

За незаконне зберігання зброї затримано дві особи. У правопорушників вилучено 26 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано три особи, в яких вилучено 1,2 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 19 510 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано сім підозрюваних осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 58 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких п’ять осіб загинуло та 70 – травмовано.

У місті Одесі 20 грудня на вулиці працівники міліції затримали 34-річну іноземну громадянку, у якої вилучено 80 мілілітрів ацетильованого опію.

На Вінниччині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили жителя міста Немирова, котрий, у порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», у місті Гайсині організував інтерактивний клуб, у якому здійснював незаконну діяльність з організації та проведення азартних ігор. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203 (зайняття забороненими видами господарської діяльності) КК України.

ДЗГ МВС України
 

You may also like...