Шахрайка «зняла» з сусідки разом із «порчею» всі її заощадження та золоті прикраси

Нещодавно до Самбірських міліціонерів  звернулася місцева мешканка і повідомила про те, що незнайомка шляхом шахрайства заволоділа її золотими прикрасами та грошима. На пошуки зловмисниці вирушили дільничні інспектори міліції.

У результаті клопіткої роботи міліціонери встановили, що шахрайка – мешканка Миколаєва, з кримінальним минулим. Раніше вже була засуджена за  збут наркотиків та  відбула  покарання у місцях позбавлення волі упродовж п’яти  років. У пошуках роботи  приїхала на Львівщину, бо виховує неповнолітніх дітей.

Отож, оселившись у одному з помешкань Самбора, підозрювана на початку грудня цього року зайшла до сусідки. Під час розмови зловмисниця повідомила жінці, що нібито у неї так звана порча та її треба відробити.

Після першого сеансу «лікування» аури шахрайка виманила у потерпілої 200 гривень та золотий перстень. Завітала сусідка і наступного дня. Під час другого „візиту” до рук зловмисниці потрапили вже і золоті сережки потерпілої. Отямившись після таких відвідин шахрайки, самбірчанка звернулася  за допомогою до міліції.

Під час розмови з міліціонерами, зловмисниця  зізналася у скоєному та  покаялась.

З метою попередження подібних шахрайств, вкотре звертаємось до громадян бути обачними у спілкуванні з незнайомими людьми.

Тетяна Охріменко, Самбірський МРВ ГУМВС України у Львівській області

МВС України

You may also like...